Polo Ralph Lauren, Skor

98 träffar

Med Polo Ralph Lauren skor får du en snygg stil direkt

Ralph Lauren är en amerikansk designer som alltid vågat gå sin egen väg. Under 1960-talet började han sälja egna slipsar. Dessa skiljde sig från andra slipsar på flera sätt, de var både bredare och hade annorlunda mönster. Detta blev startskottet för mångmiljardföretaget Polo Ralph Lauren, ett företag vars slipsar, kläder och skor numera går att hitta över hela världen. Vi har samlat ett stort utbud av Polo Ralph Lauren skor för både herrar, damer och även för barn.

Vårda dina Polo Ralph Lauren skor med dessa tips

Skovård handlar i första hand om att ta hand om yttermaterialet. Det är trots allt utsidan som utsätts för både damm, smuts, regn och lera. Du vårdar dina Polo Ralph Lauren skor på olika sätt, allt beror på materialet. Mockaskor kräver speciella borstar och vårdprodukter, något som även gäller för läderskor. Gummi- och tygskor kan vårdas med hjälp av en fuktig trasa och lite diskmedel. Gummisulor med fläckar kan rengöras med stålull.

Stiltips för Polo Ralph Lauren skor

En snygg stil kan se ut på mängder av sätt. Låga tygskor passar utmärkt för både denimjeans och khakibyxor, perfekt både för en avslappnad stil och för en lite mer formell outfit. För en lite mer uppklädd stil kan du välja Polo Ralph Lauren skor av läder eller mocka. Du hittar även skor och tofflor som passar för vardagsbruk, från bekväma inomhusskor till mjuka tofflor. Kolla gärna igenom vårt stora sortiment med skor från Polo Ralph Lauren. Vi har skor för både fest och vardag.

Beställ nya Polo Ralph Lauren skor hos Footway

När du vill köpa nya skor kan du med fördel vända dig till oss. Här finns alla möjliga skomodeller, från höga stövlar till låga sneakers. Vi har även skor som passar bra för barn, för dig som lever ett aktivt liv eller för dig som ska på semester och vill ha skor som både är bekväma och snygga. Det är lätt att förstå hur Ralph Lauren har blivit ett företag i mångmiljardklassen. Deras känsla för stil och kvalitet är det få andra som kan mäta sig med. Vi på Footway gör det lätt för dig att hitta skor som du tycker om. Det är naturligtvis minst lika lätt att beställa skorna. Dessutom ser vi till att du får din beställning så fort det bara går.

Inlägg om Polo Ralph Lauren
G
gun kembel -
M
Mia Eriksson -
Visa fler inlägg
Jolie White
3 FÖR 2
Jolie White
3 FÖR 2
Jolie White
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

98 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK