Pony Skor Online

1 träffar

Pony skor och retro sneakers

Pony är ett klassiskt skomärke med sneakers i härlig retrostil. I vårt sortiment här på Footway kan du ta del av populära herrmodeller från märket som funkar både på fritiden och på jobbet.

Pony skor och sneakers – bakgrund och material

Pony sneakers grundades för över 40 år sedan, närmare bestämt 1972. Ända sedan dess har man försett stilmedvetna sneakersälskare världen över med kvalitetsskor i läckra färger. Pony arbetar med bland annat läder som yttermaterial på sina skor, något som ger tåliga ytor och slitstarka dojor som med rätt skötsel håller sig snygga i flera år!

Styla dina Pony sneakers

Pony sneakers och skor finns i flera olika färger och i både högre och lägre modeller. Det gör att du kan välja färg och modell efter din stil och smak och låta skorna bli en viktig del av din outfit. Välj bland annat mellan diskreta färgsättningar som mörkblått eller vitt och klara varianter i grönt och rött. Eller varför inte satsa på flera olika par?

Shoppa Pony skor online på Footway

Köp ditt nästa par Pony sneakers online hos oss på Footway. Utöver schyssta skor erbjuder vi dig som kund snabba leveranser, fri frakt och retur och du får alltid öppet köp i 180 dagar – det gör att du enkelt kan testa dina nya skor hemma framför spegeln.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK