Powerboots Original Skor Online

4 träffar

Powerboots Original-skor online

Är du ute efter ett par riktigt varma och hållbara stövlar som står emot årets tuffaste väder? Då är det dags att addera ett par Powerboots Original-skor till din garderob! Med dem på fötterna kommer du hålla dig både varm och torr tack vare de skyddande och isolerande egenskaperna. Dessutom finns Powerboots Original-skor i både herr-, dam- och barnstorlekar, vilket gör att du kan rusta hela familjen för äventyr och utomhusaktiviteter oavsett hur kallt eller blött det är ute. Du klickar enkelt hem dem från hos oss på Footway!

Nordens mest sålda värmande stövel

Powerboots Original erbjuder skor tillverkade med ett yttre skikt av det patenterade materialet PU och en värmande insida av varm och tjock acrylpolyesterpäls. Detta gör skorna till något av det varmaste du kan bära på fötterna och har därför gjort stor succé bland oss nordbor. Från början var det främst skoteråkare som använde skorna, men det tog inte lång tid innan även fiskare, jägare och egentligen alla andra som vill hålla fötterna torra och varma föll för de värmande och skyddande egenskaperna. Faktum är att Powerboots Original-skorna idag är de mest sålda värmestövlarna i hela Norden och de passar lika bra för vildmarksäventyr uppe i fjällen som för mysiga utomhusdagar med familjen hemma i stan.

Varma och slitstarka skor för hela familjen

Hos oss på Footway kan du köpa Powerboots Original-skor för hela familjen online. Spana in vårt utbud och klicka hem de värmestövlar som passar er bäst och njut sedan av varma och torra fötter under hela vintersäsongen. Stövlarna från Powerboots Original är testade ända ner till -30 grader C och kommer med fodrad insida, halkskyddade sulor, kevlarförstärkt tå och är 100 % vattentäta för att erbjuda både små och stora fötter bästa möjliga komfort. Det finns många skotillverkare som erbjuder liknande skor och egenskaper, men Powerboots Original är det enda originalet. Sedan de släpptes på marknaden år 1985 har de varit nummer 1 för såväl medvetna friluftsmänniskor som för stadsbor som är ute efter det allra bästa.

Köp dina Powerboots Original-skor online på Footway

På Footway kan du köpa äkta Powerboots Original-skor i olika utföranden för både små och stora fötter. Att beställa från vår webbutik är enkelt och skorna kommer snabbt levereras hem till dig där du kommer kunna njuta av deras högkvalitativa egenskaper och varken störas av ruggigt höstregn eller kalla vinterdagar. Skulle du ha några frågor kring dina Powerboots Original-skor eller något annat som rör vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så kommer de göra sitt absolut bästa för att hjälpa dig!

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK