Rains Skor Online

0 träffar

Torra fötter med Rains skor

Rains är ett danskt märke som med sina stövlar gör att du kan hålla dig torr om fötterna, utan att kompromissa med din stil. Med Rains stövlar och kläder, blir regnskydd en integrerad del i din vardag!

Rains skor – bakgrund och koncept

Rains lanserades 2012 och är ett märke med rötter i Danmark, ett land som är utsatt för både regn och blåst. Utöver att tillverka skor, är företaget också kända för kollektioner av väskor och jackor. Med regntåliga skor och stövlar kan du trotsa även de mest regniga dagarna.

Rains stövlar i olika färger

Både Rains skor och andra produkter karaktäriseras av sin enkla design och snygga färger. Rains stövlar finns i olika kulörer, vilka med fördel lätt kan matchas med regnjackans utförande, paraply eller andra plagg. Låt dina regnskyddsprodukter från Rains bli en naturlig del av din garderob och låt även regniga dagar hålla dig torr om fötterna.

Shoppa Rains skor online

Shoppa ditt par Rains stövlar online hos oss på Footway. Vi har en rad olika färger på stövlarna och erbjuder alla våra kunder snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar. Njut av vår service och prova hemma i lugn och ro.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×