RAP, Skor

2 träffar

RAP skor för aktiva barn

RAP är ett skomärke med snygga skor för glada och aktiva barn. Med RAP skor kombineras komfort och stil, i snygga och kvalitativa skor för både flickor och pojkar till såväl vardag som fest.

RAP skor bakgrund och modeller

RAP skor är ett märke från Portugal som funnits i över 30 år på den skandinaviska marknaden. Märkes ambition är att förse marknaden med skor som är moderna, med välarbetad design och hög kvalitet. Till märkets modeller hör sandaler, ballerinas, lågskor, kängor och stövlar.

RAP skor för varje säsong och stil

RAP skor finns för årets alla säsonger och tillfällen. Oavsett om ditt barn behöver ett par vardagsskor att leka i – eller ett par finare sandaler till en fest, finns något för er i sortimentet från RAP. Tack vare att märket arbetar med material av hög kvalitet och hållbar design, får du med RAP skor dojor som håller i längden.

Shoppa RAP skor online

Shoppa ditt barns nya RAP skor online hos oss på Footway. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar. Ta del av vår fantastiska service och klicka hem dina skor vart än du befinner dig. Smidigare kan det inte bli!

Model 53065
FÅ KVAR
Nyheter
Model 53065
FÅ KVAR
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK