Skor

38 träffar

Fly flot skor – bekväma sandaler och tofflor från Italien

Fly Flot är ett italienskt företag vars motto är ”Stile e benessere”, vilket kan översättas till stil och bekvämlighet. Detta är precis vad som utmärker Fly Flot skor. Italienarna har valt att fokusera på två områden, tofflor och sandaler. Fly Flot har fokuserat mycket på sina sulor, bland annat genom utvecklandet av de ”fyra komfortpunkterna”. När du beställer Fly Flot skor ska sulan vara stötdämpande, kunna anpassa sig efter fotsulan, kännas bekväma att använda och även vara halksäkra. Sedan starten redan 1985 har företaget lyckats väl med att etablera sina högkvalitativa sandaler och tofflor över hela världen.

Se till att vårda dina Fly Flot skor

Tofflorna och sandalerna från Fly Flot är tillverkade av olika material, oftast textil eller läder i kombination med syntetiska material. De är i första hand utvecklade för att användas inomhus, vilket innebär att de inte slits ut på samma sätt som andra skor. Du kan alltid börja med att impregnera Fly Flot skor som är tillverkade av läder. Detta ger skorna bättre tålighet mot både smuts och fukt. Skulle dina tofflor eller sandaler få fläckar, tvätta rent med en fuktig trasa och se till att de lufttorkar innan du använder de igen. Om du vårdar dina Fly Flot skor kommer de att ta hand om dig i gengäld. Sulorna anpassar sig trots allt efter dina fötter, vilket innebär att de blir bekvämare ju mer de används.

Fly Flot skor ger dig italiensk stilrenhet på hög nivå

Det italienska företaget har lyckats väl med att tillverka skor som passar de flesta situationer. Du kan med fördel ha på dig sandaler och tofflor från Fly Flot oavsett om du är hemma eller på jobbet. Skotillverkaren har lagt stor möda på att säkerställa hög nivå i alla aspekter, från sulan och materialet till minsta lilla söm. Tack vare den stilrena designen kan du matcha skorna med både jeans och vanliga byxor eller finare kläder. Du kan även välja lite mer färgglada Fly Flot skor. Perfekt för dig som vill kunna använda bekväma tofflor med en fin klänning eller kjol.

Satsa på Fly Flot skor – beställ genom oss på Footway

Det finns inte många företag som har lyckats kombinera ergonomi och stil på samma sätt som Fly Flot. Om du vill ha ett par bekväma sandaler eller tofflor som du kan använda hemma och på jobbet, välj ett par Fly Flot skor här hos oss. Vi på Footway har ett stort utbud med både herr- och dammodeller. Köp ett par nya tofflor eller sandaler redan idag. Kom ihåg att de blir bekvämare ju mer de används.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
484-9922 Red
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Beso T8
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

38 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK