Skor

22 träffar

Kreativ stil med Rehab skor

Rehab skor är ett kreativt skomärke med sneakers för alla tillfällen. Oavsett stil, får din outfit med ett par Rehab skor en riktigt skön färgklick som livar upp - låt dina skor synas och vara en del av din uppenbarelse!

Rehab skor och sneakers modeller

Rehab skor har sneakers i ett flertal olika modeller, oavsett om du föredrar lågskor eller dojor med högre skaft finns här något för dig. Utöver att arbeta med olika modeller, är Rehab skor kreativa med material och färger – något som ger verkligt unika skor.

Styla din outfit med Rehab skor

Rehab skor är tack vare sin unika stil och kreativa utformning, perfekta att använda för att pigga upp och styla en outfit. Hitta en modell och färgvariant som passar just dig och de situationer du befinner dig i och välj mellan både färgstarka varianter och modeller i naturligare kulörer.

Shoppa Rehab skor online

Shoppa ditt nya par Rehab skor online hos oss på Footway. Efter att du gjort din beställning, skickas dina nya skor hem till dig snabbt. Vi erbjuder fri frakt och retur, samt öppet köp i 365 dagar – det gör att du kan prova hemma i lugn och ro!

Sida 1 av 1

22 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK