Skor

30 träffar

Reebok Classic Leather - född ur löparskor av läder

Reebok är ett sportmärke med anor. Sedan åttiotalet har de varit en spelare att räkna med, men företagets rötter kan spåras till 1800-talets England. Med klassiker som Reebok Freestyle i läder och med linjer från kändisar som Jay Z och Scarlett Johansson har Reebok verkligen gjort ett avtryck i historien. Classics från Reebok är deras linje där de presenterar skor som verkligen har blivit just klassiker, och som funkar i alla lägen, dels för sin design, men också för att de är otroligt sköna.

Reebok Classics - del av Reeboks långa tradition av kläder och skor för sport

1895 grundades Reebok i England och det var länge ett framgångsrikt familjeföretag som levererade löparskor i läder till bland andra det engelska landslaget. Namnet Reebok är för övrigt namnet på en råbocksantilop, fast på språket afrikaans. I början av åttiotalet lanserades Reebok stort, speciellt I U.S.A., och med modeller som till exempel Freestyle (som nu återfinns i Reebok Classics), en sneaker i läder som var gjord helt för kvinnor, tog de världen med storm. Sedan dess har många kända atleter varit ansikten utåt för märket, till exempel Venus Williams. Idag fokuserar Reebok mest på livsstilsskor och på gym och crossfitmarknaden, och de är bland annat officiellt klädmärke för träningskonceptet Les Mills.

Ta hand om dina skor från Reebok Classics

Ett par skor från Reebok Classics håller alltid hög kvalitet. Materialen kan variera mellan de olika skorna, kolla därför alltid skötselråden för dina nya skor innan du använder dem. Ett par skor från Reebok Classic i läder rekommenderar vi dock alltid att du impregnerar innan du använder dem, eftersom läder som är impregnerat stöter ifrån sig vatten och smuts bättre. Undvik att tvätta skor i tvättmaskin, då det kan påverka materialen negativt.

Reebok Classics i läder på Footway - sköna skor som håller länge

Skor från Reeboks Classic-serie är alltid sköna och har en mjuk men åtsmitande passform. Du hittar trendiga retroskor, crossfitanpassade träningsskor, och mjuka skor av läder i sortimentet. Just läderskor från Reebok Classics har vi ett stort utbud av här på Footway, och de kommer i olika modeller och färgkombinationer. Vi har skor både för dam, herr och barn. Klicka dig runt på sajten och hitta just dina favoriter, och se fram emot att glida runt i dina Reebok Classics, de kommer vara trogna följeslagare i ditt liv.

Relaterat till "reebok classic leather"
Sida 1 av 1

30 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK