Skor

24 träffar

Reebok CrossFit - skor och kläder för hård träning

För olika typer av träning inom gym och crossfitvärlden är Reebok märket nummer ett. De senaste åren har de verkligen utvecklat och optimerat sina kläder och skor för just den här typen av träning, oavsett om du lyfter tungt, vill maxa dina resultat eller helt enkelt gillar crossfit som träningsform. Reebok CrossFit erbjuder flera olika modeller som är anpassade för olika typer av träning, och erbjuder stöd och skydd för dig som gillar att träna hårt! Kolla in vårt stora utbud av skor från Reebok CrossFit, och välj ut ett par skor som passar dig!

Reebok och CrossFit - en bra kombination

Den första officiella CrossFitskon som Reebok producerade var Reebok Nano, och den lanserades 2011. Sedan dess har Reebok utökat sin CrossFitkollektion, och är idag totalt dominerande på CrossFitscenen. De sponsrar och anordnar finaltävlingen inom CrossfitGames, den tuffaste tävlingen världen skådat, och Reebok har till och med ett eget CrossFit-center i Canton Massachusetts där de coachar CrossFit-atleter till att bli bättre och bättre.

Ta hand om dina skor från Reebok CrossFit - de ska hjälpa dig prestera ännu bättre!

Ta hand om dina skor från Reebok CrossFit så kommer de garanterat hjälpa dig mot dina målsättningar. Efter träning är det alltid bra att låta skorna lufttorka för att undvika ovälkommen lukt. Skulle skorna bli smutsiga kan du torka av dem med en fuktad trasa. Undvik att tvätta alla former av träningsskor i maskin, då det kan påverka skornas funktioner negativt. Undvik även konstgjord värme när du torkar skorna, då materialen kan påverkas av det.

CrossFitskor från Reebok anpassade för olika typer av träning

Om du tar din träning seriöst och älskar att träna hårt är Reeboks CrossFitkollektion verkligen något för dig. De olika modellerna är anpassade för olika typer av träning. Det finns modeller som är avsedda för lyft, de ger maximalt grepp och stöd, och har kardborreband som stabiliserar foten och håller den på plats. För dig som är utomhus och kör hårda pass och kanske till och med springer lopp där det är mycket kontakt med lera och vatten finns det modeller som är extremt vattenavvisande, och många skor har också Pump-teknologin som ger en otroligt bra passform för bästa grepp och explosivitet.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
Relaterat till "reebok crossfit"
Sida 1 av 1

24 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK