Reebok Eastytone - hjälper dig att komma i form

Vill du komma i form, få starka ben och vrister? Vill du göra det i ett par snygga skor? Då ska du satsa på ett par EasyTone från Reebok! Dessa sköna skor ger ett fantastiskt stöd, samtidigt som mikroinstabiliteten hjälper dina muskler att aktiveras medan du går helt normalt! I sulan på Easytone finns två luftfyllda balansbollar. Tack vare Reeboks innovativa Moving Air-teknologi förflyttas luften från den bakre bollen till den främre när du går, och det ger dig en oslagbar dämpning och en minimal instabilitet som aktiverar dina muskler.

Reebok har lång erfarenhet av skor avsedda för träning - Easytone är nästa steg

Reebok har en lång historia av fokus på träningsformer som formar kroppen. På åttiotalet var Reebok märket nummer ett när det kom till träningsskor avsedda för till exempelvis Aerobics, den tidens CrossFit. Idag är Reebok det självklara valet för just dem som tränar CrossFit, och företaget har även ett samarbete med träningskonceptet LesMills, som används på gym världen över. Grundtanken med Reebok Easytone är att det ska vara en sko som hjälper dig att tona din kropp, speciellt vid promenader, och det är något som passar bra in på Reeboks övriga koncept.

Skötselråd för dina Easytone från Reebok

Som alltid vid köp av nya skor bör du kontrollera vad dina nya Easytone från Reebok är gjorda av för material, eftersom det kan variera mellan de olika modellerna. Läs gärna produktbeskrivningen och kolla upp skötselråden som medföljer skorna. Generellt kan vi dock säga att du kan ta hand om dina skor genom att rengöra dem ofta, speciellt om ni varit på skogspromenad tillsammans. Använd en lätt fuktad trasa vid rengöring och torka bort smutsen. Låt skorna sedan lufttorka. Reebok Easytone har en uttagbar innersula, vilket är perfekt när skorna ska torka snabbare!

Sköna skor för både promenad och vardagen - Reebok Easytone

Ett par Easytone från Reebok är otroligt sköna att använda under promenaden, men fungerar även lika bra i vardagliga livet. De är även perfekta för dig som behöver träna upp musklerna i dina vrister. Tack vare de luftfyllda balansbollarna är skorna otroligt mjuka och sköna att gå i, och de ger en oslagbar dämpning. Reebok Easytone kommer i en sömlös design som minimerar risken för skavsår, och den sköna innersulan är antibakteriella och uttagbar, och neutraliserar oönskad doft. Det här är verkligen de perfekta walking-skorna, med en så pass snygg design att de även funkar i resten av ditt liv!

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×