Reebok Princess - en klassiker fungerar alltid

Det här är en riktigt klassisk Reebok-sko som håller än idag. Reebok Princess är gjord för en cool tjej med mycket på gång. Oavsett om du ska till gymmet, ut på stan för att luncha eller på en fest så kan du ha dina Reebok Princess. De tillhör Reebok Classic-serien, och det med rätta. Det här är sköna, klassiskt stilrena skor som ger ett sportigt intryck utan att se ut som rena träningsskor. Helt enkelt - skor med stil som funkar i alla situationer.

Reebok Princess är designade för kvinnor

Redan 1983 såg Reebok Princess dagens ljus. De var unika vid den här tiden, eftersom de var sneakers som var speciellt designade för kvinnors fötter. Succén kom snabbt, och Reebok Princess sågs på många tjejers fötter, speciellt under aerobics-eran under andra hälften av åttiotalet. En av anledningarna till att Reebok Princess blev så populära var säkerligen att de passade så bra för både sport och vardagsliv. De var otroligt mjuka och hade en väldigt skön stötdämpning samtidigt som de greppade bra mot golven på gym och i gympahallar världen över.

Reebok Princess är enkla att ta hand om

Från början var Reebok Princess tillverkade av läder, men numera tillverkas de av ett förstklassigt material som både ser ut som och känns som läder, men som egentligen är en läderimitation. Detta gör att Reebok Princess får andra bra funktioner, som till exempel bättre vattenmotståndskraft och att de blir lättare att rengöra. Skulle dina Reebok Princess bli smutsiga är det enkelt att torka bort smutsen med en fuktad trasa, både från ovandelen och från sulan. Sulan är gjord av EVA-material, känt för att dämpa stötar, och GoreTex i ovandelen skyddar mot vatten.

Använd dina Reebok Classic Princess

Reebok Princess är ett par klassiska skor från åttiotalet som överlevt på grund av att de helt enkelt har en snygg design som har förbättras och utvecklats genom åren. Det är en otroligt mjuk sko, och användare både här på Footway och världen över vittnar om att det är nästintill omöjligt att få skavsår och liknande av dem. Du kan lätt använda Reebok Princess både i vardagen och på träning, tack vare mjukheten, EVA-stötdämpningen och GoreTex-funktionen som gör att de funkar såväl utomhus som inomhus. För träning av olika slag funkar de perfekt, och om du tittar noga när du besöker gymmet nästa gång så lär du se dem på flera fötter runtomkring dig.

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×