Pump från Reebok - nygammal teknik på återtåg

The Pump är inte en sko, det är en teknik som Reebok lanserade i slutet av åttiotalet. Tekniken kan egentligen liknas med air-bags i bilar. Fast i dina skor. Låter det krångligt? Det är det inte. I plösen och runt ankeln på skon sitter luftfyllda påsar, som du kan pumpa in och ut luft från för att uppnå optimal passform för just dina fötter. Idag produceras det Pump-skor för alla typer av träning, och även för vardagsskor samt för barn.

Reebok lanserar Pump för första gången

När Reebok Pump kom ut för första gången i slutet på åttiotalet så var de ungefär det coolaste du kunde bära. De hade allt som var inne, de var snygga, de hade en häftig teknik och de bars av en världskänd basketspelare (Shaquille O’Neal). Till mitten av nittiotalet dominerade Pump-skorna från Reebok marknaden, innan de föll lite i glömska för andra skor. Fram till 2015, då Reebok beslutade sig för att återlansera Pump-teknologin, något som vi är glada för! Nu kan vi åter njuta av en överlägsen passform när vi tränar!

Reebok Pump kommer i en mängd olika varianter

Eftersom Pump-teknologin nu återfinns i massor av skor från Reebok varierar också materialen de är gjorda av. Se därför till att alltid kolla upp vad just dina skor innehåller för material, så att du vet hur du ska ta hand om dem på bästa sätt. Generellt kan vi säga att det alltid är bra att impregnera läder och mockaskor innan användning, och att fortsätta göra det då och då under skornas livstid, så håller de längre och står emot vatten och smuts på ett bättre sätt.

Reeboks Pumpteknologi är ett steg in i framtiden

Vi kan inte prata nog om hur häftig Pump-tekniken är. Pumpteknologin har idag utökats till att omfatta inte bara plösen och området runt ankeln, utan Reebok har även tagit patent på en uppblåsbar sula, som ska anpassa sig efter foten och ge optimal stötdämpning och stöd på precis rätt ställen. Detta i kombination med dagens teknik för träningsskor gör verkligen Reebok Pump-skor till de optimala skorna för den som tar sin tränings seriöst, men även för dig som helt enkelt vill ha snygga skor som är sköna att gå i!

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×