Reebok Ventilator - skor som låter dina fötter andas

Med den klassiska Reebok Ventilator håller du dina fötter svala. Idag låter det kanske galet att mesh-material knappt användes till skor på åttiotalet, men så var det. Reebok var en av de första i klassen med att använda det i sina Ventilators, ett genidrag som gjorde skorna omåttligt populära. Och det förstår vi, för förutom själva ventilationen så är Reebok Ventilator otroligt snygga, klassiska skor som idag kommer i massor av roliga färger och nya designer.

Ventilator från Reebok hörde till en revolution

1990 var ett definierande år för Reebok. Det var nämligen då de lanserade Reebok Ventilator, en linje av atletiska skor som var otroligt lätta och som hade ventilerade sidopaneler för att fötterna skulle få andas och vara precis lagom varma. Det är nästan konstigt att tänka sig att det inte är mer än tjugofem år sedan en sådan innovation revolutionerade träningsskorna för all framtid, men det märks att Reebok Ventilator är skor som har hållit genom decennierna, för de produceras än idag, och kommer nu i en uppsjö av färger och görs både för träning och som livsstilssneakers.

Ta hand om och njut längre av dina Reebok Ventilator

Eftersom Reebok Ventilator kommer i olika material och modeller rekommenderar vi att du kollar upp vad just dina nya favoritskor är gjorda av innan du börjar använda dem. Detta för att du ska kunna ta väl hand om dem och njuta av dem så länge som möjligt. Generellt kan vi dock säga att det knappt finns ett skoföretag som rekommenderar att du tvättar dina skor i tvättmaskinen, speciellt inte träningsskor, då det kan påverka materialen på ett negativt sätt. Rengör hellre skorna för hand med fuktad trasa om de blivit smutsiga. Låt dem även endast lufttorka, så håller de bättre och blir inte för torra och därmed hårda. Ha roligt och njut av dina nya Reebok Ventilator, de är till för dig!

Reebok Ventilator - sköna skor som ger dina fötter andrum

Gemensamt för alla Reebok Ventilator är att de har en meshdel som låter skorna ventilera ut för varm luft och ta in skön och sval luft till dina fötter. I övrigt kommer de i en mängd olika modeller, exempelvis retrosneakers, rena träningsskor, och såklart både för dam och herr. Färgkombinationer finns det otaliga av, och då och då produceras även specialkollektioner i samarbete med kändisar. Passformen på dina Reebok Ventilator är som med alla Reebokskor otroligt skön och mjuk, och de passar extra bra för dig med lite bredare fötter, då de är otroligt mjuka och anpassar sig efter foten.

Skor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×