Skor

64 träffar

Reef skor för semestern och varma dagar

Reef är ett av världens främsta märken för sandaler och flip-flops – även om man idag också arbetar med andra skomodeller. Tack vare ett stort utbud av olika färger och modeller på bland annat flip-flops, kan du enkelt skräddarsy din egen sommarstil med Reef skor.

Reef skor - från surfkultur till skomode

Reef är ett märke med fokus på avslappnade sandaler i flip-flop-modell. Märket grundades av två argentinska bröder under 80-talet i samband med att de flyttade till Kalifornien. Märkets flip-flops blev främst populära bland surfare, men idag finns också Reef ballerina och andra modeller från märket.

Styla din semester look med Reef skor

Med Reef skor får du snabbt den rätta, avslappnade stilen för surf och semester. Genom en kombination av komfort och skönt avslappnad design, är Reef skor så gott som alltid rätt skoval under sommarens varmare månader. Reef skor är perfekta att använda när det står ”stranden” på schemat.

Shoppa Reef skor online

Shoppa dina nya skor inför sommaren eller semestern online hos oss på Footway. Utöver skor från Reef och många andra märken erbjuder vi snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar.

FÅ KVAR
Authentic Blk/Blk
FÅ KVAR
Era Blk/Blk
FÅ KVAR
Ahi Aqua/Green
REA
Sida 1 av 2

64 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK