Rip Curl Skor Online

0 träffar

Australiensisk surfstil med Rip Curl

Rip Curl är kända världen över för sina snygga och kvalitativa produkter för surfare och andra sportintresserade. Sedan starten har företaget och dess utbud växt och idag finns, utöver surfgrejer, också Rip Curl skor i snygg design.

Bakgrund och Rip Curl skor

Rip Curl grundades i slutet av 60-talet i Australien och fokuserade till en början på våtdräkter och surfingbrädor. Sedan dess har märket växt och idag gör man utöver surfingrelaterade produkter, också kläder och tillbehör för andra sporter och stilar i en skönt avslappnad surf- och streetstil.

Styla med Rip Curl skor

Rip Curl skor innefattar med än flip flops för surfaren, hos oss på Footway hittar du bland annat ordentliga och snygga Rip Curl sneakers. Rip Curl sneakers finns i olika stilar, från mer dressade modeller för arbetet till avslappnade versioner att ha på fritiden. Hitta de modeller som kompletterar just din stil!

Shoppa Ripr Curl skor online

Shoppa dina nya Rip Curl skor och sneakers online hos oss på Footway och testa dem hemma framför spegeln i lugn och ro. Vi erbjuder alla våra kunder snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar.

Inlägg om Rip Curl
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK