Rocket Dog, Skor

7 träffar

Säsongens trendigaste mode

Upptäck spännande mode med karaktär och känsla från det amerikanska märket Rocket Dog skor. Hitta dina unika stil med skor som sticker ut från mängden.

Edgy mode med glimten i ögat

Det nyskapande märket Rocket Dog, som har sina rötter i Kalifornien, föddes år 1997. Med en design som förenar popkultur med spännande subkulturer har Rocket Dog definitivt hittat sin plats på modescenen. Soliga Kalifornien gör ett avtryck i den spännande och trendiga skokollektionen från kometmärket som presenteras här på Footway. Stilen är självsäker, personlig och edgy samtidigt som den har glimten i ögat. Fixa årets skönaste look med ett par skor från märket Rocket Dog. På Footway finner du ett brett utbud från det populära amerikanska märket som erbjuder designande skor med en twist. Vilka skor blir dina favoriter från det uttrycksfulla märket Rocket Dog sko?

Spännande design från Rocket Dog skor

Hos Rocket Dog står färgerna i centrum. Upptäck en kollektion som går från rosa, rött, guld till blått. Den färgstarka designen reflekteras även i skornas mönster, här finns finns såväl randiga, blommiga som prickiga skor. I kollektionen från Rocket Dog finner du allt från skyhöga pumps, kaxiga boots och spännande sneakers. Fixa den rätta looken med till exempel Rocket Dog Olivia eller varför inte Rocket Dog Baker? Platåsandalerna och sandaletterna representerar ett feminint mode med stora doser karaktär och känsla. Utforska de spännande modetrenderna och hitta dina egna favoriter från Rocket Dog på Footway redan i dag. Kollektionen är ett perfekt val för den självständiga kvinnan. Rocket Dog är ett märke som vi kommer att få se mer av framöver.

Partyklackar med rosetter

På Footway kan du vara säker på att hitta det du söker efter, sortimentet från Rocket Dog skor är brett och du kommer garanterat att finna något som passar just dig. Letar du efter en sko att bära till fest? Då ska du ta en titt på i Rocket Dogs välsorterade kollektion med festskor som låter dig frossa i gulddetaljer och rosetter. Missa inte heller de sköna skorna i textil för en snygg vardagslook. Tänk på att alltid ta hand om dina skor på bästa sätt så kan du njuta av dem under lång tid framöver. Ett par läderskor mår bra av att smörjas in då och då. Upptäck bredden i kollektionen signerad Rocket Dog och hitta inspirationen till din unika look.

Rocket Dog skor online på Footway

På Footway, där du kan räkna med snabba leveranser, hittar du alltid säsongens viktigaste skor från de största skomärkena till bra priser. Utforska de senaste trenderna i den snygga kollektionen med klackskor från Rocket Dog här på Footway och upptäck dina egna favoriter. I butiken finns ett stort utbud med skor i en rad utföranden, modeller och nyanser. Vid beställning ingår 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Rocket Dog
B
Birgitta Rydberg -
Jeanette Smyth -
Visa fler inlägg
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK