Rockport, Skor

134 träffar

Rockport skor, stilsäkert och bekvämt

Har du någon gång skyndat dig hem för att kunna ta av dig dina obekväma skor så fort som möjligt? Det händer inte med Rockport skor! Dessa skor är stilsäkra och bekväma som sneakers.

En elegant sko, bekväm som en sneaker

Historien om Rockport sko tog sin början 1971 i Massachusetts när en far och en son ställde sig frågan: Varför finns det inga kostym- och vardagsskor som är lika bekväma som sneakers? Ja, varför? Duon bestämde sig för att inte vänta på svaret, de tog istället saken i egna händer och utvecklade en sko med just de egenskaperna. I och med detta föddes skomärket Rockport. Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna: 1982 skapade man sin första linje skor för kvinnor och år 1990 hände något anmärkningsvärt: Vice presidenten för Rockport, Tony Post, bestämde sig för att springa New York Maraton i i kostymskor från Rockport. Han ville understryka de stötdämpande egenskaperna i skorna och den idén gick vägen. Idag samarbetar Rockport med Adidas för att göra bekväma skor till vardag och fest med den avancerade teknologin som finns i sneakers.

Rockport skor ger bekvämlighet för varje tillfälle

I Footways sortiment hittar du över hundra olika modeller från Rockport. Det finns både Rockport damskor och Rockport herrskor, alla med Rockports unika komfort hämtad från sneakers. I damsortimentet kan du bland annat hitta ballerinaskor, boots och högklackade skor. Kort sagt - skor för varje tillfälle! I herrsortimentet finner du skor som passar både till kostymen och jeansen eller vilket annat tillfälle du än kan tänka dig. Vill du klä dig stilsäkert, bekvämt men ändå klassiskt är Rockport ett fantastiskt val. Tänk ändå, vilken dröm: Att få vara bekväm en hel arbetsdag eller en lång dag på stan, men ändå ha en snygg sko på foten!

Dämpning framtagen tillsammans med experter

Det allra mest fantastiska med Rockport skor är teknologin som ger komforten. De tillhandahåller bekväma skor för varje tillfälle med samma komfort som en sneaker. Du slipper alltså onda fötter i en Rockport sko! Nuförtiden arbetar Rockport även tillsammans med Adidas som är en välkänd expert på sportskor. Tillsammans har dessa märken tagit fram en så kallad Adipren-teknik för Rockports skor. Detta innebär bland annat en speciell dämpningsteknologi för både framfot och häl, allt för att du ska ha glada fötter en hel dag. Alla har nog någon gång upplevt känslan av att inte kunna komma hem fort nog för att kunna ta av sig skorna. Så behöver du aldrig känna med en sko från Rockport.

Rockport skor online på Footway

Letar du efter Rockport skor i Sverige? Du hittar dem hos oss på Footway! Vill du handla smidigt och tryggt ger vi på Footway dig många fördelar. När du har köpt dina skor skickar vi dem snabbt och du har naturligtvis fri frakt. Det ingår även fri retur och 180 dagars öppet köp så att du smidigt ska kunna skicka tillbaka dina skor om de inte passar.

Inlägg om Rockport
T
Torbjörn -
A
Aram -
Visa fler inlägg
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

134 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK