Rohde Skor Online

41 träffar

Rhode skor i utmärkt kvalité

Rohde skor är märket som erbjuder yppersta kvalité på skinn och mockaskor. Detta tyska varumärke tillverkar tofflor som både är bekväma och omtyckta av hela familjen.

Med början som garveri

Rhode sko har specialiserat sin tillverkning på bekväma tofflor och sandaler med bra passform. Företagets långa historia börjar redan 1862 i Tyskland då Erich startade Rhode garveri. De utvecklades så småningom och man anställde skomakare som bidrog till ytterligare expandering. Rhode har sedan dess växt och etablerat sig på den europeiska skomarknaden med sina tofflor där den speciella innersulan formas efter foten och anpassas efter just din gång. De bygger vidare på sin företagsfilosofi om god kvalité och tradition och försöker ständigt utveckla och förbättra produkterna för att komforten på skorna ska höjas ytterligare. I det växande sortimentet finns för närvarande remsandaler, tofflor, inneskor, skor och gummistövlar.

Rohde skor är bekväma för arbetsdagen

Rohde sandaler och Rohde tofflor erbjuder mycket bra produkter till överkomligt pris. Fotbäddarna är uppbyggda för större komfort och sulan av mocka ger foten en sval känsla. De passar som yrkessko i arbeten där du rör dig mycket, som i vården. Tofflornas mjuka fodrade hålfot gör de bekväma nog att ha hela dagen. Som fritidssko fungerar de utmärkt och blir lätt sommarens favoriter. De finns i olika modeller med stängd eller öppen tå. De mer öppna varianterna har justerbara remmar och går att anpassa efter fotens storlek. I sortimentet ingår även klassiska mjuka och mysiga innetofflor för damer och herrar. Håll fötterna varma och minska risken att halka på ett halt golv med ett par från Rohde.

Material och skötsel

Rohde skor är tillverkade av textilier som är vattentäta och låter samtidigt foten andas och lämnar en fräsch känsla efter en hel dag. Som ett före detta garveri har Rhode fortsatt satsa på skinn och stor del av märkets material är skinn och mocka. Det är slitstarka produkter som låter dig ha dina sköna skor under en lång tid om du tar hand om dem. Se till att hålla skorna rena från smuts och låt inte skinnet torka ut. Ett torrt skinn kan spricka, smörj därför gärna in dina tofflor med läderfett. Mocka borstas med runda rörelser för att hålla sig fint och bli rent.

Rohde skor online på Footway

I sitt stora sortiment har Footway tofflor, skor och gummistövlar för just din smak och dina fötter. Hela familjen hittar sköna produkter till ett bra pris på vår hemsida. Vi har snabba leveranser för att du ska få hem dina produkter så snart som möjligt efter beställning. Vi har alltid fri frakt och fria returer. Dessutom får du 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Rohde
G
Gustaf Löfmark -
H
Helen Jonsson -
Visa fler inlägg
Grado Mocca
FEW LEFT
6650-82 Anthrazit
FEW LEFT
Alba Schwarz
FEW LEFT
2366-90 Black
NEWS
Alba Weiß
FEW LEFT
Soltau-40 Cherry
FEW LEFT
Alba Schwarz
FEW LEFT
Soltau-40 Offwhite
FEW LEFT
Alba Weiß
FEW LEFT
6070-82 Anthrazit
FEW LEFT
2743-90 Black
FEW LEFT
2581-90 Schwarz
FEW LEFT
6066-80 Grey
FEW LEFT
2782-72 Mocca
NEWS
6692-82 Anthrazit
FEW LEFT
3553-90 Schwarz
FEW LEFT
6130-80 Grey
NEWS
5817-40 Rot
FEW LEFT
Sida 1 av 1

41 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK