Roobin´s Skor Online

0 träffar

Roobin´s sko med 90-talet närvarande

Med 90-talsdoftande Roobin's skor är du helt rätt. Trendiga skor namngivna efter artisten Robyn erbjuds i flera utföranden för ett moderiktigt utseende på stan eller i skolan.

Märkets historia och koppling med Robyn

Under 90-talet var artisten Robyn en stor trendsättare både gällande frisyr, kläder och skor. De höga sulorna blev populära mycket tack vare artisten, det är faktiskt så att Roobin's sko har fått sitt namn efter hennes karaktäristiska kängor. Företaget har arbetat med skor under de senaste 30 åren och sätter kvalitet och professionalitet högt. Komfort och flexibilitet är ledorden för företaget när de arbetar fram nya kollektioner. Skorna både designas och tillverkas i Spanien. De kanske ser obekväma ut, men det är fel, de designas inte bara för att vara snygga utan även föra att vara bekväma. De är noga med att använda material som är hållbara och som tar hänsyn till miljön runt omkring oss. Deras framgångsrecept har spridit sig över världen och de finns representerade även i Australien.

Roobin's skor är en sko med attityd

Roobin's platåskor passar mycket bra tillsammans med streetstylen och bomulls- eller jerseyklänningar. Är det kyligare ute kompletterar du looken med en huvjacka. Sulan är jämnt uppbyggd förutom framme vid tårna där den inte är lika hög. Modellerna finns i flera mönster- och färgvarianter som till exempel Roobin's Sprinter, en sko i läder med runda skosnören som finns i tigrerat rött eller helsvart. Skorna är lika traditionella kängor till utseendet förutom sulan som särskiljer dem åt. De har även lite tjockare uppbyggnad längst bak i hälen. Skorna passar att användas under alla årstider och om de impregneras blir de även motståndskraftiga mot regn.

Material och skötsel

Roobin's skor är tillverkade av skinn och läder. Designerna väljer ut de mjukaste lädret från unga djur för att de ska sitta bekvämt på dina fötter. Skinn är ett levande material, som precis som din hy behöver smörjas in med en mjukgörande kräm ibland för att inte spricka. Använd läderfett för att smörja in skinnskorna. En del varianter av Roobin´s är tillverkade i nubuck, vilket är ett läder som har slipats på utsidan för att likna och kännas som mocka. Det ska behandlas som mocka för att hålla sin kvalitet. Du bör borsta bort smuts i cirkulära rörelser, inte framåt och tillbaka för då kan materialet skadas.

Roobin's skor online på Footway

Ta en titt på Footways stora utbud av kängor. Roobin´s har inspirerats av artisten Robyn när de designar sina skor - vem eller vad inspirerar dig? Vi har alla våra skor i lager vilket gör att vi kan hålla låga priser på våra hundratals märken. Beställer du från Footway får du bra service i form av snabba leveranser och du har alltid fri frakt och fria returer.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK