Rubber Duck Skor Online

29 träffar

Rubber Duck- klassiska vinterskor

Rubber Duck tillverkar funktionella och färgstarka skor som uppmanar alla att vara aktiva, ha roligt och komma ihåg att leka varje dag! Genom att kombinera en praktisk sula med bra grepp med ett vadderat varmt skaft och djärva roliga färger, har Rubber Duck skapat en vintersko som man garanterat har roligt i medan man leker!

Grönländsk design

Varumärkets grönländske grundare Eik var liten och hade en liten hund som hette Nuki. Men vi börjar inte där, utan i Köpenhamn. Under sin tid som ekonomistuderande i Köpenhamn, kom Eik på idén att arbeta med det han drömde om. Han ville skapa en produkt som fick folk att le, så Eik kom på att han skulle börja designa skor som var lika funktionella som roliga. 2005 kom Eiks första skokollektion. Allt från skisser till distribution, marknadsföring och försäljning gjorde Eik själv, och kundernas positiva reaktioner gjorde så att Eik fortsatte att designa skor trots allt det hårda arbetet. Efter att ha sett en gammal bild på hans hund Nuki och honom själv som liten, kom han på idén till den coolaste vinterstöveln av alla, och Rubber Duck Snowjoggers var födda.

Lek mer varje dag med Rubber Duck skor!

Märkets nyfikenhet har gjort så att de konstant har utvecklats och deras produkter alltid håller måttet så att du som kund får den bästa möjliga produkten. Därför kombineras funktionalitet, komfort, och hög kvalitet med roligt, färgstarkt och lekfullt uttryck som dessutom är skön att bära. Rubber Duck vill att dess användare är lyckliga, glada och framförallt vill leka! Så ut och lek mer varje dag!Dessa funktionella vinterstövlar passar lika bra med overallen som med jeansen och en jacka, och de kan användas långt in på våren eller under hösten då de är vattenavvisande och håller fötterna varma och bekväma under de kallare perioderna. Perfekta för roliga lekfulla dagar i lekparken eller i trädgården, och passar perfekt att ha i skolan eller förskolan!

Rubber Duck online på Footway

På Footway hittar du Rubber Duck skor online så att även du kan ta dig ut och leka, varje dag! Kolla in utbudet hos oss på Footway och du vet väl om att vi har fri frakt och fria returer? Bra, eller hur? Och som om det inte vore nog, så har du även 180 dagars öppet köp, så att du kan prova dina nya skor i lugn och ro. Klicka hem dina skor idag!

Inlägg om Rubber Duck
A
A2 -
M
Marija -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

29 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK