Skor

75 träffar

Med Axelda skor får du bekvämlighet på hög nivå

Axelda är ett svenskt varumärke som har levererat komfortabla skor ända sedan 2008. Med sina ergonomiska syntettofflor, mysiga fårskinnstofflor och varmfodrade boots har de allt du behöver för att skapa en stil som både är bekväm och snygg. Axelda skor är uppskattade för sin höga kvalitet, speciellt när det kommer till materialet. Fårskinnsboots och -tofflor är mjuka att ha på sig och de värmer skönt när vädret är kallt. Vill du unna dig själv lite vardagslyx kan du med fördel satsa på Axelda skor.

Hur vårdar jag mina Axelda skor av fårskinn?

Skovård ska alltid baseras på vad det är för typ av material. Många av våra Axelda skor är tillverkade av fårskinn. Insidan är fodrad för att kännas skön och samtidigt värmande. På utsidan hittar du mocka, även kallat suede. För att vårda mockaskor behöver du en speciell mockaborste. Försök att borsta åt samma riktning, mot skotån, för att ge skorna ett slätare utseende. Om dina Axelda skor av mocka skulle bli smutsiga, koka vatten i en kastrull och borsta skorna över vattenångan. Detta hjälper fibrerna att öppnas upp, vilket gör det lättare att rengöra skorna. Låt torka och avsluta med en impregneringsspray.

Skapa en snygg och ledig stil med Axelda skor

När du väl har börjat använda ett par skor från Axelda, bli inte förvånad om det blir dina nya favoriter. Varför inte bygga en hel stil kring skorna? Beroende på vilken färg du väljer kan du skapa alla möjliga stilar. Ljusbruna mockaskor passar utmärkt med en rutig skjorta eller en fin vinterjacka. Under hösten kan dina Axelda skor matchas med en snygg kofta. Skorna gör att din stil känns ledig och avslappnad. De passar utmärkt för vardagens utmaningar, speciellt under höst och vinter. Oavsett om du väljer ett par höga eller låga mockaskor eller ett par sköna tofflor kan du räkna med att de håller hög kvalitet.

Handla dina Axelda skor genom Footway

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta skor som du kommer att älska. Här på vår hemsida finns något för hela familjen. Du kan enkelt beställa dina Axelda skor genom vår hemsida. Beställningen skickas iväg så fort det är möjligt. Unna dig ett par snygga tofflor eller skor från Axelda för att få en bekvämare vardag. Har du frågor kring skorna eller skovården? Tveka inte att höra av dig till oss.

London Wine
FÅ KVAR
Ellen Wine
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

75 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK