Skor

13 träffar

Castaner skor - somriga skor i snygg design

När våren och sommaren äntligen kommer är det dags att släppa ut fötterna. Med ett par vackra Castaner skor i en fin färg eller mönster är du redo att visa upp dina fötter stolt. Välj bland många olika skomodeller och färger. Castaner skor håller högsta kvalitet och har en bekväm passform.

Castaner skor historia och kända modeller

Castaner är ett världsberömt skoföretag med butiker i Tokyo, Madrid, Paris och Saint Tropez, för att nämna några. Den första butiken slog upp dörrarna 1994 i Barcelona men Castaner är betydligt äldre än så. 1927 grundades den första fabriken och under hela 1900-talet designade och tillverkade Castaner fantastiska skor som satte stor prägel på modet. Mest kända är de för sina espadrillos, den första varianten på marknaden.

Castaner skor stiltips och skötsel

Idag kan du köpa snygga Castaner skor i olika modeller. Här hittar du bland annat klassiska espadrillos som passar perfekt till ett par jeans. I sortimentet finns även ett stort utbud av läckra kilklackar i olika mönster och färger. Matcha gärna med en lång sommarklänning eller kanske ett par höga shorts. Castaner skor piggar upp vilken outfit som helst.

Castaner skor online på Footway

Välkomna sommaren på bästa sätt – med ett par Castaner skor. Vi på Footway har samlat ett varierat sortiment av tjusiga kilklackar i färgglada mönster. Du betalar endast för dina skor, precis som i en vanlig butik. Frakten och returerna bjuder vi på. Du har gott om tid att testa dina nya skor. Hos Footway får du alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

13 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK