Sök efter favoritskorna här!

Fårskinnstofflor

|

Sida 1 av 3

Tofflor: Skor att må bra i

När du är trött efter en lång arbetsdag och äntligen får komma hem och byta om till skönare kläder, vad gör du då? Ja visst ja, du tar på dig ett par tofflor. Dessa hemmaskor är designade för maximal komfort, så att din fot kan få vila efter dagens slit och så att du verkligen kan må bra de stunder du har för dig själv.

Perfekta skor att softa i

Tänk dig att du vaknar upp på morgonen, pigg och utvilad, och i stället för att sätta ner fötterna på det kalla golvet sticker du in dem i ett par mjuka och sköna tofflor. Medan du förbereder din favoritfrukost känner du hur bra dina fötter mår och hur skönt du har det. Eller också har du kanske precis avslutat ett skönt bad – då finns det knappast något bättre än ett par mjuka tofflor att sätta på fötterna. Att sedan kunna kombinera dina nya tofflor med de kläder som är dina stora favoriter när du bara ska vara hemma och ta det lugnt - du känner komforten från topp till tå och kan njuta av din egentid som bäst du vill.

Så gick det till när tofflan kom till

I Mellanöstern var tofflorna en symbol för fångenskap. Sultanens konkubiner fick ha tofflor på sig, dels för att inte förstöra de fina mattorna, och dels för att förhindra deras flykt. I mitten på 1600-talet var det endast de allra rikaste som bar tofflor tillverkade i sammet, silke eller mjukt läder. De bar ofta brokiga dräkter som passade till deras fotbeklädnad. I vissa kulturer och länder, som till exempel Japan, visar man respekt för ett hus och dess ägare genom att byta från skor till tofflor innan man stiger in hos den man besöker.

Tofflor online på Footway

Här på Footway kan du hitta över 100 olika modeller av tofflor i alla färger och mönster. De finns representanter från stora skodesigners som Diesel, Ralph Lauren, Toms, Shepherd och Bobux. Du som gillar de klassiska enfärgade modellerna designade framför allt för komfort kan hitta ditt nya par här, och även du som tycker om mer exotiska, annorlunda färger och prints kommer också att hitta massor att älska. Tofflorna finns för hela familjen – roliga, färgglada tofflor med seriefigurer på för de allra minsta, moderiktiga modeller i säsongens trendigaste färger för dig som tycker om att vara först med det nyaste, och mer klassiska modeller för dig som tycker att det viktigaste med ett par tofflor är att de är sköna.

Sida 1 av 3
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

163 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×