Flip Flops

25 träffar

Personlighet med elegans

Rodebjer skor tilltalar den moderna, progressiva, självgående kvinnan som vet vad hon vill. De har en modern men samtidigt tidlös design och passar dig som vill ha en sko som både har personlighet och elegans.

Designer med annorlunda visioner

Rodebjer grundades i New York 1999 av svenska Carin Rodebjer. Hon upptäcktes på gatorna i Manhattan när hon hade på sig sina egendesignade plagg och blev tillfrågad om att började sälja sina kläder till vänner och high-profile-butiker i New York och i Stockholm.Sedan dess har Rodebjer vuxit stadigt och och har idag två egna butiker i Stockholm och en webbshop. Kollektionerna finns också tillgängliga i de bästa varuhusen och de viktigaste butikerna över hela Sverige och har utvalda återförsäljare i över 20 länder. Man hittar också Rodebjers kläder och skor i webbutiker världen över. Rodebjer har under flera år varit ett av Sveriges mest uppskattade modemärken och har vunnit flera utmärkelser inom modebranschen i Sverige. Målet är att skapa kläder och skor med en egen och klar personlighet och samtidigt göra det enkelt att välja vad du sätter på dig dagligen genom att kreera ett tidlöst och mångsidigt mode som uppfyller den moderna kvinnans behov. Carin Rodebjer är inspirerad av motsatskulturer, mänskliga rättigheter och feministiska rörelser, musik, film, konst och litteratur. Och av passionerade människor med starka ideal och mod att leva efter sina egna regler. Inspiration som delvis kommer från Carins uppväxt på Gotland i en harmonisk miljö med hästar, frihet och mycket självständighet. Denna inspiration och bakgrund speglas i varumärkets design och Rodbjer sko kollektion. Rodebjer står i dagsläget inför en större internationell satsning, och öppnar en ny stor butik i Stockholms city i april.

Rodebjer skor. Med personlighet och stil

Rodbjer Boots och Rodbjer sandaler, skor, stövletter, stövlar, boots och kängor finns i ett flertal olika modeller och variationer gällande färger, material, klackhöjd och stil. Stilar som skapar intressanta kontraster mellan enkelheten och de välgjorda och genomtänkta detaljerna. Alla Rodebjers skor följer den designkänsla och form Rodebjer definierat tydligt under årens gång, med en elegans och lekfullhet som tilltalar den moderna, aktiva, självgående kvinnan som vet vad hon vill. Skorna har ofta en modern men samtidigt tidlös design och många kombinerar mjuka och grafiska designelement. Ett flertal av modellerna gör sig perfekt till både vardagsbruk och till kvällsevent. Praktiskt när man går direkt från jobbet till cocktailen!

Högkvalitativa och naturliga material

Majoriteten av Rodebjer skor görs i högkvalitativa, naturliga material. Alla skor, stövlar, stövletter, kängor, boots och sandaler görs av läder/skinn/mocka förutom några få modeller som görs av textil eller med en blandning av syntet/textil. Sulor av antingen läder, läder/syntet eller syntet material som t.ex. gummi. Dina Rodebjer läderskor håller sig bäst om du vårdar dem genom att smörja in dem med vax eller fett. Tänk på att de två olika materialen fungerar lite olika, Vaxet lägger sig på ytan och bildar ett skikt som står emot väta medan fett tränger in på djupet och både mättar och mjukgör skinnet. Kom ihåg att alltid rengöra skorna innan du behandlar dem.

Rodebjer skor online på Footway

Det är praktiskt och enkelt att handla Rodbjer skor i webshop. Framför allt hos oss på Footway.se. Vi har ett stort utbud av modeller till mycket bra priser. Vi värnar om våra kunder och ger dig all den service du behöver för att känna dig bekväm när du handlar. Dessutom erbjuder vi alltid 1. Snabb leverans 2. Fri frakt och Fri retur 3. 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

25 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK