Flip Flops

2 träffar

Icebug - svensk design för skandinaviskt väder

Icebug är ett svenskt företag som tillverkar skor med svenskt väder som grund för deras design; de tillverkar sulor som ger ett unikt grepp på marken. Det betyder att du kan springa, eller jogga oavsett väder. Eftersom Sverige, minst sagt, kan drabbas av skiftande väder är dessa de perfekta skorna för en sportig person som inte vill saktas ner av dåligt väder. Icebug har funnits sen 2001 och har fortfarande sitt huvudkontor i Göteborg, även om de numera säljs i flertalet länder - så långt borta som Australien och Nya Zeeland, där de passar regnperioderna som gör väglaget halt.

Moderna skor för aktiva personer

Icebug gör funktionella skor som passar för den som vill hålla sig aktiv, även om vädret inte gör det lätt. Men det betyder inte att de försummar design och utseende. Deras modeller är moderna och de följer trender med sin design. De senaste modellerna är färgstarka och stilrena. Detta gör dem både snygga och trygga att springa i eftersom de syns bra i det Skandinaviska mörkret. Om du letar efter skor som har en klassisk, men samtidigt nytänkande svensk design, måste du prova Icebug. Deras skor ger en helt ny mening till 'grepp'.

Testade av människor

Företaget har fortfarande bara en enda designer som står för alla deras modeller – Karin Möller. Detta är kvinnan bakom skorna och hon är personen som ser till att modellerna är välfungerande samtidigt som de ser bra ut. Deras kvalitetsansvarige är en erfaren orienterare - så när de säger att deras skor fungerar i vilket väder som helst kan du ta det på allvar. Företaget grundades av en mor och son som ville hitta ett bra sätt att kombinera hennes kreativitet med deras gemensamma intresse för vintersporter. Icebug är ett företag som är grundat av riktiga människor och därför passar deras skor också riktiga människor.

Hitta Icebug online på Footway

Footway har i stort sett alla de modeller av Icebug som finns på marknaden, både för män och kvinnor. Du kan hitta lättare modeller som passar bra för joggning eller springturer, men du kan också hitta tyngre kängor som passar perfekt till hiking eller andra typer av långpromenader. Du kan hitta skor med eller utan dubbar, beroende på vad du vill använda dina skor till; dubbar passar bättre till vintern då väglaget är isigt och halt. Footway har de senaste modellerna, både för män och kvinnor, och de har skor till både varma och kalla säsonger.

Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK