Flip Flops

1 träffar

Stilfull elegans med en twist

Längtar du också efter att uppdatera skogarderoben med moderna klassiker? Den här säsongen hittar vi många favoriter i den senaste kollektionen från Ted Baker skor.

Rötterna i Glasgow

Ted Baker är det spännande märket som grundades i Glasgow år 1987. Från början gjorde Ted Baker bara skjortor för män men kollektionen har växt och rymmer nu betydligt mer. Här på Footway står givetvis skokollektionen från internationella Ted Baker i centrum, en sofistikerad kvalitetskollektion som sticker ut från mängden. Med känsla för detaljer skapar Ted Baker sko ett mode som funkar i de flesta sammanhang. Fixa årets mest stilsäkra look med ett par snygga skor skor från det brittiska märket Ted Baker. På Footway finner du ett stort utbud från det populära skomärket som erbjuder mode för varje stilälskare. Upptäck dina favoriter i skomärkets breda kollektion här på Footway.

Ted Baker skor sätter materialen i fokus

I den senaste kollektionen från Ted Baker står material som mjuk mocka i blickfånget. Stilen reflekteras också i skornas elegant detaljer. Färgskalan går finstämda toner av mjukt brunt, klassiskt blått och stilsäkert svart.Den nya skokollektionen bjuder på allt från tidlösa lågskor, mjuka slip-uns till klassiska boots.Skapa en elegant och vacker look med ett par skor från stilfavoriten Ted Baker. På damsidan symboliserar Ted Baker pumps och höga sandaletter ett mode som ger uttryck för den flärdfulla sidan hos Ted Baker. Eller varför inte satsa på Ted Baker Cassiuss? Söker du en skor med en casual och avslappnad känsla? Märket har många stilsäkra tygskor, perfekta att bära under lediga dagar.

Ta hand om dina skor

I Ted Bakers kollektion finns skor i en rad olika material, välj till exempel bland annat skor i mocka, textil eller skinn med blank yta. Om du tar hand om Ted Baker skor håller de längre. En impregneringsspray skyddar till exempel dina skor av skinn, mocka och nubock mot både väta och smuts. För att ta bort fläckar på mocka och nubuck krävs specialprodukter och rengöringsschampo. Om dina tygskor blir smutsiga kan du borsta rent skorna och eventuellt även använda rengöringsschampo. Tänk på att helst variera skor, om du byter skor varje dag så håller de längre. Dessutom är det ju härligt med variation!

Ted Baker skor online på Footway

Söker du skomärket Ted Baker i Sverige? På Footway hittar du alltid trendiga skor från de mest spännande modemärkena till bra priser. Skomärket Ted Baker imponerar med sin tidlösa och sofistikerade stil som passar att bära var dag. Klicka runt och ta del av utbudet här på Footway. Leveranserna från Footway är alltid snabba och dessutom ingår även fri frakt på din beställning.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK