Tofflor och sandaler

Tofflor och sandaler är en lång ledighet för dina fötter. Njut av en ledig stund vid brasan med nya tofflor eller av sommardagarna i nya sandaler. Välkommen till alla våra tofflor och sandaler.

Populära Birkenstock

Våra mest populära tofflor kommer från den tyska toffeljätten Birkenstock som imponerat på omvärlden länge tack vare sitt arbete med naturmaterial som korkek. De gör även sin toffel ergonomisk genom att fylla ut hålfoten och därför får hela din fot det stöd den behöver. De flesta toffelägare har ett par hederliga Birkenstock att använda när fötterna behöver lite extra omvårdnad – vilket faktiskt är varje dag.

Under toffelkategorin hittar du även den urklassiska träskon, vårt mest populära märke är Mohedatoffeln, som varit med ända sedan 1800-talet. Vi har många modeller, bland annat Alfred Black med sitt nattsvarta läder och stadiga träsula. Om tycker att trä är lite fört hårt, spana in ett par mysiga, mjuka tofflor från danska Glerups. De här tofflorna är tillverkade i 100 procent naturligt ylle och värmer dina fötter ordentligt. En solklar kandidat när snön smyger fram på gräsmattan eller om hösten när du myser i soffan med en bra bok. Glerups tofflor anpassar sig och följer formen på fötterna, därför blir de ännu skönare!

Svenska storsäljare

Svenska Shepherd gör också varma, gosiga tofflor i fårskinn med mockasula. Av många kallad ”urtofflan”, modellen Magnus är ett självklart val för svala eller kalla dagar inomhus – och även det bästa att sticka ned fötterna i varje morgon. Lika ogärna som du vill vakna utan varken täcke eller kudde vill dina fötter planteras rakt ned på ett kallt trägolv. Ett par fårskinnstofflor väcker dina fötter på varmaste och trevligaste tänkbara sätt!

En annan svensk storsäljare, Kavat, föddes på 1970-talet med ursprung i Ragnar Karlssons arbete på C.A. Jonssons Skofabrik. Vi kan inte annat än älska Ragges citat om skotillverkning: ”Ingen jävla skit”. Idag är Kavat ett folkkärt skomärke vars barnskor uppskattas av många. På Footway säljer bland annat Munkedal och Pitea-tofflorna som smör i ”skosken” och något annat vore väl mycket märkligt när man arbetar efter devisen ”ingen jävla skit”. Men vad du än letar efter, vore det korkekstofflor för hålfoten, träskor för vardagen, mystofflor för kalla morgnar eller minimystofflor för barn så lär du både du och dina fötter hitta nya vänner här i vår toffelavdelning.

Sandaler & tofflor

|

Sida 1 av 1

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

Mina favoriter
  • Här så kommer alla dina favoritskor sparas!
För att hålla reda på vilka skor du har varukorgen, vilken storlek du valt att filtrera på mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×