Ecco Sportsandal

40 träffar

Om företaget som gör ECCO sandaler

Med 50-års tradition av att tillverka bekväma, slitstarka kvalitetsskor, lever ECCO upp till sitt namn och har skapat en nisch för sig själva. ECCO är en av de få skoföretag som har sin egen tillverkning för att upprätthålla kvaliteten på deras skor. Ett familjeägt företag från Danmark, ECCOs kunder är kunder för livet. Kända för deras otroligt bekväma sandaler, har ECCO legat i framkant inom athleisure-trenden sedan den introducerades. Med mer än 19,000 anställda runt om i världen är ECCOs mål att få världen till att röra sig naturligt. ECCOs grundare Karl Toolsbuy anser att man inte ska behöva gå in skor. De ska passa perfekt – precis som en handske – redan första gången de bärs. ECCO anser att skon ska följa foten, inte tvärtom. Idag är ECCO en trend som bärs i 87 länder, 20 miljoner gånger om året.

Varför bära ECCO sandaler?

ECCO tillverkar deras sandaler i lyxigt och mjukt skinn som glider på din fot. Skinnet i alla ECCO sandaler är tillverkat i ECCOs eget garveri och fulländas för att formas efter alla fötter. Alla ECCO sandaler är lätta, andas, slitstarka och bekväma. Med remmar som är flexibla och kan justeras, kan du bära de här sandalerna på det viset som du vill. Sandalerna är din partner vid långa sommarpromenader sin låter dina fötter andas och ha roligt. Sandalerna har en innersula som ger välbehövligt stöd till foten och du behöver aldrig klaga över dina skor någonsin igen. Du kan fokusera på att ha roligt hela dagen. Skoskav och onda fötter är ett minne blott, nu är det glada fötter i bekväma sandaler som gäller.

Stilguide för ECCO sandaler

I ECCOs kollektion med sandaler i många olika färger och stilar finns det något för alla. ECCOs sandaler är kända för deras klassiska stilar med en modern twist. Vare sig du är en fashionista som först och främst tror på komfort eller en fotbollsmamma som älskar att ha kul med barnen, så kommer du vara nöjd med sandaler från ECCO. I år kommer ECCO sandalerna i fyra olika utföranden: stängd häl, öppna mules, T-bar och vävd front. Modellen med stängd häl är perfekt för dig som behöver lite mer stöd och för dig som jämt är på språng och kör bil. Öppna mules funkar bäst för dig som ofta snabbt behöver ta på och av skorna. T-bars är en kul och flörtig design som tar dig lätt från kontoret till cocktail-partyt. Sätt en liten charmig bohemisk touch på din look med sandaler med vävd front. Sandaler med vävd front balanserar på gräsen mellan gulligt och flörtigt, och ger en avslappnad elegans till din look.

Köp ECCO sandaler online från Footway

Sandaler är den mest mångsidiga och användbara skon genom tiderna. Inte nog med att de är unisex – alla kan bära dem – de är dessutom bekväma. Våra skåp är proppfulla med sandaler. De är praktiska, bekväma, gulliga och snygga. Vem älskar inte sandaler? Gör mer i dina sandaler den här sommaren. Gå ner till stranden, slappa i hängmattan, utforska en ny stad, lär känna nya vänner, umgås, njut av sommaren. Och viktigast av allt, ha kul. Köp ECCO sandaler online från Footway idag och njut av din sommar. När du handlar från Footway får du garanterat äkta ECCO sandaler. Så handla tryggt från oss – vi levererar det allra bästa till dig. På Footway vill vi att du ska njuta av din shoppingupplevelse och dessutom ha kul under tiden. Frågor? Kontakta oss och vi hjälper dig gärna! "
Sida 1 av 1

40 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×