Sanders Skor Online

0 träffar

Kvalitet och stil från Sanders skor

Förstklassiga materialval, långt hantverkskunnande och en tidlös design. Sanders skor är ett klassiskt märke som levererar. Upplev skor som andas kvalitet in i minsta söm.

Anrikt familjeföretag med rötterna i Northamptonshire

Skomärket Sanders grundades redan år 1873 av bröderna William och Thomas Sander. Företagets rötter finns i Northamptonshire men i dag hittas deras högkvalitativa skorna långt utanför de brittiska gränserna. Med lång tradition och ett stort hantverkskunnande erbjuder Sanders förstklassiga skor i en rad olika utförande. Märket är bland annat kända för sina stilsäkra curlingkängor i fårskinn. Familjeföretaget drivs i dag av den fjärde generationen ur familjen Sanders och kärleken till hantverket är densamma nu som då. Med stor kunskap om läder skapar Sanders olika typer av skor där kvalitet och komfort möts i en tidlös design. Upptäck Sanders skor du också.

Sanders skor för vintern

Med en tidlös och preppy känsla har Sanders skapat en stilsäker look för kyliga dagar. Materialval och hantverk står i centrum i kollektionen av curlingkängor vilket ger en stilsäker look. I kollektionen på Footway hittar du allt kängor i dova nyanser av svart, brunt och rött. Om du vill ha ett par enkla kängor som håller värmen genom vintern är Sanders Curlingkängor alltså ett perfekt stilval. Fårskinn och mocka återkommer i kollektionen liksom en rejäl vattenavvisande sula i rågummi. Bekväm stängning med dragkedja. Ett par varmfodrade och bekväma curlingkängor blir vinterns självklara favorit. Mjukt foder i skönt fårskinn i skorna från Sanders Curling gör skona komfortabla när temperaturen kryper nedåt.

Skor för tuff användning

Utforska utbudet på Footway och finn dina personliga favoriter från Sanders skor. Utbudet är brett och du kommer garanterat att finna något som faller dig i smaken. Söker du kvalitetsskor med naturliga material är det här ett perfekt val för dig. Fårskinnsfodret gör definitivt att su slipper frysa om fötterna. Sanders är en sko som tål tuff användning. Om du tar hand om din kvalitetsprodukt kan du se fram emot att använda dem under lång tid framöver. Tänk på att alltid göra rent skorna innan du behandlar dem. Rengör även fodret med försiktighet. Tänk på att aldrig torka skorna på till exempel ett element.

Sanders skor online på Footway

Vill du köpa Sanders skor i Sverige? Footway guidar dig genom Sanders breda urval av snygga och tidlösa vinterskor av högsta kvalitet. I butiken finns ett stort urval med skor i en rad utföranden, fodringar och nyanser. Leveranserna är snabba och dessutom ingår fri frakt och fria returer. När du handlar dina skor på Footway ingår alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×