Sanita Clogs, Skor

26 träffar

Välj Sanita Clogs skor om du vill ha högkvalitativa träskor

Sanita är ett danskt skomärke vars träskor skiljer sig från konkurrenterna på flera sätt. De fokuserar i första hand på att tillverka träskor för kvinnor. Du kan hitta Sanita Clogs skor i alla möjliga stilar, från enkelfärgade och stilrena till mönstrade med blommor och fina färger. Danska Sanita har lyckats väl med att kombinera de traditionella träskorna med en modern stil som passar dagens kvinnor perfekt. Du kommer snabbt att märka att Sanita Clogs skor inte följer den vanliga träskomallen, de vågar gå sin egen väg och inspirerar andra att följa med på resan.

Vårda dina Sanita Clogs skor med dessa tips

Sanita Clogs är experter på att tillverka träskor. Det innebär dock inte att alla skor är likadana, endast att sulorna till stor del består av trä. Yttermaterialet kan variera en hel del. Vi har samlat Sanita Clogs skor som är tillverkade av mocka, läder eller textil för att nämna några material. Det innebär i sin tur att du vårdar dina träskor på olika sätt. Textil går oftast utmärkt att rengöra med hjälp av en fuktig trasa och lite rengöringsmedel/diskmedel. Läderskor och mockaskor behöver dock speciella vårdprodukter och borstar. Ett tips är att använda en impregneringsspray som passar det specifika materialet. Detta gör att skorna får ett bättre skydd mot fukt och smuts.

Skapa din egna stil med Sanita Clogs skor

Om du vill ha vackra träskor som både håller hög kvalitet och även har ett fint utseende är Sanita Clogs skor perfekta. Vårt sortiment av träskor från Sanita Clogs består av både traditionella skor samt lite mer ovanliga skotyper. Ett par klackskor kan till exempel passa perfekt ihop med en klänning eller kjol, speciellt under sommaren när det varma vädret gör det bekvämt att bära en avslappnad outfit. Du hittar även träskor med färgglada mönster, ett måste för sommarstugan. Många av våra skor från Sanita Clogs kan med fördel användas till fest eller för speciella tillfällen.

Med Footway kan du köpa Sanita Clogs skor redan idag

Vill du ha bekväma träskor som även är snygga? Tveka inte, beställ ett par nya skor idag så är du redo för sommarens alla äventyr. När du beställer skor från oss på Footway kan du räkna med att vi skickar din beställning snabbt. Hitta ett par nya favoriter och köp nya skor från Sanita Clogs du också.

Inlägg om Sanita Clogs
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

26 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK