Skor

18 träffar

Australiensiskt mode med Senso skor

Låt dina fötter vandra i skor från ett av Australiens främsta och mest moderna skomärke. Senso skor erbjuder skor för alla dagar och tillfällen i ditt liv, i en pigg, glad och stilmedveten design. Hitta dina favoriter idag!

Senso skor – bakgrund och historia

Senso skor grundades 1980 av ett australiensiskt par. De hade uppmärksammat ett behov på marknaden för moderna skor av hög kvalitet till schyssta priser och lanserade därför det egna märket. Idag är Senso skor ett av Australiens mest populärara märke för ikoniska och moderna skor.

Hitta rätt Senso skor för dig

Senso skor har ett flertal modeller, vilket gör att du hittar skor för alla tillfällen. Välj mellan avslappande Senso loafers för vardagen och läckra klackar till kvällen. Märket arbetar med spännande material och färger – vilket ger en unik look oavsett skomodell!

Shoppa Senso skor online

Hitta dina nya favoriter från Senso skor idag – online hos oss på Footway! Utöver vårt stora utbud av skor, erbjuder vi dig som kund snabba leveranser och fri frakt och retur. Dessutom får du öppet köp i 180 dagar, så att du i lugn och ro kan testa dina nya skor hemma.

Yugo
FEW LEFT
Vanetta VI
FEW LEFT
Rene II
FEW LEFT
Guy
FEW LEFT
Steve
FEW LEFT
Unique
FEW LEFT
Adela
SALE
Ralph
FEW LEFT
Guy
FEW LEFT
Xavier
FEW LEFT
Willow
FEW LEFT
Yugo
SALE
Janet
SALE
Xenia
SALE
Winona
SALE
Bertina
SALE
Jordan I
SALE
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

18 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK