Shabbies Amsterdam Skor Online

0 träffar

Snygg vardag med Shabbies Amsterdam skor

Med Shabbies Amsterdam skor kan du vara både bekväm och snygg hela dagen. Märket innefattar snygga Shabbies Amsterdam boots och stövlar som fungerar både på jobbet, fritiden och till barrundan. Hitta dina favoriter hos oss på Footway!

Fred de la Bretonière och Shabbies Amsterdam skor

Fred de la Bretonière är mannen bakom märket Shabbies Amsterdam skor som grundades 2004. Märket tillkom som ett komplement till hans andra linjer för skor och väskor som fått stor uppmärksamhet och uppskattning. Idag är Shabbies Amsterdam skor ett uppskattat och eftertraktat skomärke med boots och stövlar.

Hitta rätt modell av Shabbies Amsterdam skor

Shabbies Amsterdam skor finns i olika modeller beroende på tillfälle och smak. Många föredrar Shabbies Amsterdam boots som finns både som platta modeller och med liten klack, men även stövlar med högre skaft är populära. Samtliga skor från Shabbies Amsterdam går i naturliga färgskalor med kulörer från beige till brunt och svart.

Shoppa Shabbies Amsterdam skor online

Hitta dina favoriter från Shabbies Amsterdam skor och shoppa dem online. När du handlar hos oss får du snabbt hem dina nya skor och har öppet köp i upp till 180 dagar – allt för att du ska kunna testa hemma i lugn och ro. Vi erbjuder också fri frakt och fri retur på alla beställningar.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×