Sneakers

3 577 träffar

Sneakers för alla tillfällen

Sneakern är kungen avskor. Omåttligt trendig, snuskigt populär och mångsidig så man baxnar. Här påFootway har vi samlat på oss sjukt många sneakers från massa olikaleverantörer. Här hittar du sneakers från Converse, Nike, adidas, Reebok, Vans,Puma och många andra märken. Det finns sneakers i massa färger, för damer,herrar och barn.

Smög in i vardagen

Från början var sneakersenbart sportskor, vars användningsområde begränsades till den sport skon varframtagen för, som basket och tennis. Men redan tidigt började sneakern attanvändas i vardagen. Tack vare sitt sportiga, ungdomliga utseende var skornagivna på var mans fötter. Namnet uppfanns av Henry Nelson McKinney, enreklamman som 1917 gav skon sitt namn eftersom den var så tyst att man kunde sneaka(smyga) utan att det hördes, tack vare gummisulan. Idag är skon bland de mestpopulära och syns precis överallt; till jeans, kostym, kjol, shorts och tillalla möjliga stilar; dressat, rockigt, skitigt, vardagligt och till fest.Sneakers, eller sneaks som de också kallas, bör ha ett hem i allas garderob. 

Våra populära modeller

Våra mest populärasneakers kommer från Reebok, adidas, Nike och Converse. Hos Reebok hittar dubland annat Classic Leather för både tjejer och killar och adidas som med sinSuperstar-modell klättrat högt upp bland våra favoriter. Modellen är adidashövding och har precis som många andra kända sneakers sin bakgrund i basket.Superstar kom redan i slutet av 1960-talet och blev grymt eftertraktad med engång. Idag syns den överallt. Converse Chuck Taylor All Stars är mer änklassisk och lanserades redan 1917, som en basketsko. Idag är Converse detgivna valet för en lite mindre sportig och mer casual look, lika snygg tillskinnjackan som kostymen. Nike har tack vare sina banbrytande modeller slagitsig fram som det största sneakermärket i historien och mer eller mindre ändratsättet vi ser på sneakers: idag finns det många som samlar på Air Jordan-skor.Tjejerna gillar Nike på Footway där modeller som Air max ligger är ett givetval.

Perfekta barnskor

För barnen är gällerHello Kitty och Ecco och visst är sneakers perfekta barnskor: lätta,sportiga och luftiga med en inbjudan om aktivitet och lek. Vi som älskar skorär så glada över att sneakern inte bara blivit trendig utan även blivit en skosom idag accepteras till finare tillställningar och klädkoder som till exempelkostym. En stilren vit sneaker är ett spännande tillskott till den stiligakostymen. Vad väntar du på? Ut på Footway och leta upp din favorit bland våra 7000 sneakers. 

Sida 1 av 60

3577 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×