Sneakers & Sportskor

3 416 träffar

Trendsugen? Träningssugen? Här har vi samlat både trendiga sneakers och funktionella sportskor redo för gymmet.

Oavsett vad du letar efter så kommer du att hitta det här: allt från Converse för dina nya jeans, eller ett par Reebok för tunga träningssessioner.

Sneakers på Footway

Sneakern är mer eller mindre odödlig och är idag ett vanligt tillskott till dressad, sliten, rockig – ja, nästan vilken stil du än föredrar. De kommer i massa utföranden, både som cleana, vita, sportiga Nikes till mörka, klassiska Converse. Sneakern har ju, med all rätt, funnit ett hem hos nästa alla idag, många av dem passar till och med utmärkt till kostymen. Till sommaren kan du enkelt matcha dina sneakers med en snygg klänning, eller kanske ett par vida byxor? Vans, till exempel, är perfekta för sommarfesten och gör sig utmärkt bra tillsammans med en klänning eller stora byxor.

Bland populära sneakers hittar vi även Nike som med sina sportiga modeller satt standarden länge. Hos Nike hittar du allt ifrån retrosnygga sneakers till moderna, färgglada sportmodeller som lyfter ett par jeans till himmelen. På tal om färger så är sneakers underbara just därför: de fungerar i alla färger och man kan inte misslyckas med dem, det gäller bara att matcha resten av stilen på ett bra sätt. I år har dessutom de färgglada sneaker-modellerna blivit ännu mer populära och det släpptes brutalt snygga modeller från både Nike och adidas.

En klassisk sneaker är ju Converse, som vi har gott om här på Footway. Märket har funnits i decennier och även om det har ökat i populäritet på senare tid har Converse alltid vara aktuella när man snackar sneakers. Matcha dina Converse med enkla klänningar i stilrena färger, eller kanske med ett par tighta svarta jeans?

Sportskor på Footway

Sportskor är givna för det bästa träningspasset. Det spelar ingen roll om du tränar crossfit eller på gym: det viktiga är att du rör på dina fötter. Att röra sig är fantastiskt. Känslan av kroppen som en enhet, svett längst pannan, naturen som susar förbi i periferin eller skriet från gummisulor i tvära vändningar mot gummigolv. Det är meningen att vi ska röra oss, ända sedan vi blev ”vi” för 100 000 år sedan (och längre tillbaka om vi ska vara riktigt petiga) har vi flyttat oss. Många upptäcker glädjen med träning hela tiden, och många förstår även nyttan, samt tar avstånd flyttar sig från den utseendefixering som kastas mot oss från alla håll och kanter.

Träning är till för att man ska må bra men det ska vara roligt. Känslan av obehag när man tvingar sig till gymmet är normal till en början men om den återkommer är vi illa ute - och ger upp till slut. Nej, det viktiga är hitta något man trivs med. Frågan är hur man hittar det? Det enklaste är ju att bara testa. Masa dig till innebandyn, hitta ett korplag i fotboll, pumpa biceps framför spegeln, krossa personliga rekord i Crossfit, dansa, njut av gemenskapen på Friskis och Svettis, äg kollegorna i basket, tävla, motionera, ställ upp i Ö till Ö – vad det än är så kommer du att hitta din träning. Till sist.

Sporta loss i rätt skor

Jakten på din träningsform kan vara nog så rolig – men när du väl hittar hem bör du sporta loss ett i par bra skor. Skor är elementära för att du ska njuta till fullo av aktiviteter. Vi har skor som du presterar i och skor som du kommer att älska att träna i. För om det finns något som höjer motivationen är det träningstillbehören. En gammal och dassig fördom är att man ska glida till gymmet vi vilka trasor man än har på sig. Fel, fel, fel. Träning är mode, och mode är träning. Funktionella plagg som andas,

löparskor för långa rundor, skor som dämpar eller hjälper din fot samt tights eller ett bar grymma shorts är alla lika viktiga för träningen. Inte minst för att det är så kul att shoppa träningskläder.

Kom ihåg bara att din motivation är belöningen. Motivationen kommer att ge med sig – den finns inte alltid där så njut av den när du har den. Det man ska ha i förrådet hela tiden är disciplin. Den ger resultat och prestation. Framförallt: se till att ha roligt!

Overtake White
NYHET
79-32002 White
73-52228 White
REA
Sida 1 av 57

3416 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK