Låga sneakers

2 154 träffar

Låga sneakers - från sport till mode

Låga sneakers, det vill säga vanliga sneakers, är en modern klassiker. De kan användas både till vardags och till gymmet; nuförtiden är de en del av en vanlig garderob och inte bara något du drar på dig innan du joggar. Ett par snygga sneakers kan lyfta en outfit. Låga sneakers kan användas större delen av året, och om du är ute efter sneakers till gymmet behöver du dem året om. Låga sneakers tillverkas ofta i tunt, lätt läder - men ofta även i textil. Du kan välja sneakers med kardborreband till dina barn så att de lätt kan ta på sig sina skor utan att de, eller du, behöver anstränga er alltför mycket.

Sneakers i alla väder

Låga sneakers är inte bara för gymmet utan de kan bäras tillsammans med i stort sett alla kläder. Ett par fräscha vita sneakers kan bäras med ett par blåa jeans - eller en kjol. Är du däremot ute efter ett par snygga skor att springa i, eller ha på dig till din boxercisegrupp, är det låga sneakers du är ute efter. Om du vill använda dina sneakers på hösten, eller i regnigt väder, bör du köpa ett par i läder - eller i ett annat material som avstöter fukt.

Skor för sport och vardag

Sneakers tillverkades först för att användas till sport och liknande aktiviteter - och sulan är oftast av gummi så att den blir flexibel nog för sportiga aktiviteter. När de först tillverkades kallades de plimsolls av engelsmännen, som bar dem på sina semesterresor. Därefter spreds de snart till resten av världen. Låga sneakers är ofta anpassade till den typ av sport de är avsedda för, så sulorna är av varierande tjocklek och design. Tjockare sulor passar bättre till sporter där dina leder testas, som jogging till exempel. Ordet sneakers tillskrivs oftast Henry Nelson McKinney, som beskrev sina gummisulor som ovanligt tysta då hans kunder gick i dem.

Låga sneakers online på Footway.se

Footway har alla olika typer av låga sneakers du är ute efter, allt från skor som passar sig till springande eller gymmet till skor som du kan ha på dig till vardags med en klänning eller ett par jeans. Footway har över 700 olika modeller av låga sneakers, både för kvinnor och män, och dessutom ett flertal för små barn. Mindre barn kan med fördel bära sneakers när de lär sig att gå eftersom gummisulorna är mjuka och bekväma att gå i för små fötter.

Sida 1 av 36

2154 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK