Löparskor

1 496 träffar

Om företaget som gör Merrell löparskor

Merrell grundades 1981 och kom till av kärlek för skor som känns skräddarsydda, och med fokus på komfort och prestanda. Med åren har detta fokus lett till att företaget ligger i framkant av ”vågen med barfota-känslan” som har tagit över löparvärlden. Merrell vill kalla den här visionen för ”att hitta deras egen väg”. Ursprungligen grundad av Randy Merrell, fick företaget två nya partners i Clark Matis och John Schweizer under de första åren. Företaget bestämde sig för att anta en approach utan kompromisser när det gällde tillverkning av skor. Snart var Merrell på väg mot radikal innovation. Merrell gifte cowboystöveltekniken från USA med den italienska skotillverkningsprocessen för att skapa vandrings- och löparskor som branschen aldrig någonsin skådat tidigare. Sedan dess har det inte funnits någon återvända för Merrell.

Varför köpa Merrell löparskor?

Det spelar ingen roll vilken typ av löpare du är – terräng eller landsväg – båda behöver skor som är lätta, tillräckligt slitstarka för att klara av din löpning och tillräckligt bekväma för att inte stoppa dig från att slå personbästa. Och Merrell löparskor är svaret på båda. Merrell är kända för deras stilrena löparskor i ”barfota”-design och de var en av de första skotillverkarna att anamma den här trenden. Med fler och fler människor som föredrar barfotakänslan över att behöva ha tunga, klumpiga skor på fötterna när de springer, så är inte de minimalistiska löparskorna en trend – de är här för att stanna. Vidare så gör löparskorna comeback. Fler människor väljer nu komfort framför design. Och med athleisure trenden i full swing, ser vi numera löparskor överallt i vardagen.

Stilguide för Merrell löparskor?

Minimalistiska Merrell löparskor skapar en naturlig löparsko utan någon häl till tådropp så din fot har full kontakt med marken. Detta minimerar skador från löpning, förbättrar hållningen, hjälper dig springa fortare och är mera bekvämt. Många löpare tror att minimalistiska skor inte skyddar tillräckligt men det stämmer inte med Merrell löparskor. Kända för deras skadefria löpupplevelse, är Merrell löparskor säkra med en skyddande innersula. Vare sig du är nybörjare eller en expert i löpspåret, kommer du ha stor glädje av naturlig löpning i Merrells skor. Om du inte känner dig bekväm med att gå över till en minimalistisk sko med en gång, har Merrells löparskor många alternativ som kan hjälpa dig med en övergång till minimalistiska löparskor med tiden. Du kan köpa Merrells löparskor för män och kvinnor, alla deras modeller finns för båda. Merrell tillverkar även skor efter vilken typ av terräng du springer i. Du kan välja mellan skor som passar för terräng, landsväg eller vandring. Välj den sko som passar bäst för det underlag du springer mest på.

Köp Merrell löparskor online på Footway

Merrell löparskor kommer i ett brett urval av färger och modeller. Vi är säkra på att du kommer hitta ett par som du älskar. På Footway har vi ett stort lager löparskor från Merrell som du kan välja mellan. De ser inte bara bra ut, de är även sköna att ha på sig nästa gång du tränar. När du köper löparskor från Merrell online från Footway, garanteras du att du köper en äkta produkt direkt från företaget. Vi hoppas att du kommer älska dina Merrell skor precis lika mycket som vi gör. Och kom ihåg att ha kul ute i löpspåret! Som Merrell själv säger “All for one. All for fun!”. Frågor? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!
Sida 1 av 25

1496 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×