Nike, Sneakers & Sportskor

663 träffar

Från fotboll till hip hop

Nike har sedan starten år 1972 varit ett populärt varumärke. Idag är de kända över hela världen för sina sportskor och sina träningskläder. Nike används av många av de största sportstjärnorna i världen som exempelvis Zlatan Ibrahimovi?, Cristiano Ronaldo och Michael Jordan. Det säger väl en hel del om kvaliteten?

Något som verkligen präglar Nike skor är den vassa designen som kombinerar sportslig funktionalitet med attityd och stilren design. Detta märker du tydligast i deras unika fotbollsskor från Mercurial Vapor serien. Redan från starten har dessa lättviktiga skor använts av snabbfotade fotbollsspelare, från den brasilianska legendaren Ronaldo till dagens superstjärnor som Zlatan och portugisen Cristiano Ronaldo. Ett annat bra exempel på skomodeller som satt sina spår är de sneakers och basketskor du kan hitta från Nike. Här hittar du exempelvis Nike Air Max, en av deras mest populära skomodeller. Denna skomodell har satt sina spår i många subkulturer, från Hiphop till vanligt gatumode.

Sedan starten för drygt 40 år sedan har Nike jobbat sig upp till att bli en av världens mest populära varumärken för skor. Att företaget dessutom tillverkar snygga kläder och funktionella träningsredskap och många andra produkter är såklart ett stort plus. Idag kan vem som helst hitta snygga Nike skor online, oavsett kön, ålder eller stil.

Michael Jordan tog Nike till nya höjder

En av de absolut mest populära skomodellerna från Nike är Nike Air Jordan. Dessa basketskor fick ett enormt genombrott tack vare att den legendariska basketspelaren Michael Jordan både var med och utvecklade samt använde skorna under sin långa karriär. I början förbjöds skorna av NBA, något som Nike ansåg berodde på att de gav bärarna ett alltför stor fördel. Detta bidrog naturligtvis till att Nike Air Jordans blev ännu mer eftertraktade. Alla ville ha de "magiska" skorna som gjorde Michael Jordan så bra på basketplanen. Idag har skorna till och med ett samlarvärde, något som leder till att Air Jordans skor ofta blir slutsålda blixtsnabbt.

Nike skor som passar till allt

Oavsett om du letar efter ett par bekväma och ergonomiska sportskor, ett par riktigt tuffa sneakers eller funktionella skor till barnen så hittar du allt du behöver från Nike. Tack vare sin mångsidighet och innovativa design är det många som tilltalas av Nike.

Nike online på Footway

Hos oss på Footway hittar du flera hundratals olika skomodeller från Nike. Förutom de populära modellerna Nike Air, Nike Force och Nike Air 90 kan du dessutom köpa rejäla boots för tuffare terräng från Nike. När du handlar dina Nike skor online får du alltid ett professionellt bemötande av vår trevliga kundsupport och dessutom snabb leverans. Hitta dina nya Nike-favoriter redan idag!

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 12

663 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK