Saucony, Sneakers & Sportskor

51 träffar

Saucony skor för aktiv fritid

Saucony skor är de färgglada valen för motionären som vill ta sin löpning ett steg längre. Utvecklat för extra bra stötdämpning flyger du lättare fram i spåret.

Företagets mål och tekniker

Saucony sko har valt att fokusera sitt sortiment på endast löpskor och skor för dig som är aktiv ute i spåren. De vill ta fram de bästa löparskorna oavsett om du springer på band, på en skogsslinga eller i ett långt maratonlopp på asfalt. Saucony har som mål att erbjuda ett par skor efter dina krav och de utvecklar ständigt nya tekniker som ska få dig att prestera bättre under bekvämare former. Företaget har bland annat tagit fram SAUC-FIT som omsluter fotvalvet och fotryggen för ökad komfort samtidigt som den ger hälen ett bra avstamp. Vilken sko du väljer beror mycket på tycke och smak, samt hur du sätter ner foten och var du springer. Det bästa är att testa skon för att se om modellen passar din fot. Bland Sauconys stora utbud har du mycket att välja på.

Saucony skor för terränglöpning eller powerwalking

Saucony walkingskor passar utmärkt för promenader, både i stan och under tuffa powerwalkpass. De är även sköna att ha vid så kallad indoor-walking eller på crosstrainern. Skorna har en uppbyggd sula för att ge bra avstamp och är en mer stabil sko än exempelvis barfotaskor. Saucony trailskor är utvecklade för att greppa marken säkert, utan risk för att halka. Modellen Peregrine är en flexibel sko med sömfri ovansida för att undvika skavsår. Sulan är uppbyggd i flera lager och i mellansulan har tekniken Everrun använts för att ge stötdämpning och sulan skyddar även mot små stenar och andra föremål vid terränglöpning. Modellen finns i både dam- och herrstorlekar.

Skötsel av dina sportskor

Saucony skor tål att användas ute i alla väder, men det gör även att skorna kan bli smutsiga. Kör skorna i maskinen på 30 grader för att få dem rena igen. I ett par skor samlas mycket svett och efter ett tag kan de börja lukta illa, trots att de fortfarande håller formen och är hela. Att tvätta skorna kan hjälpa, men ett annat tips är att lägga skorna i frysen över natten. Strö gärna lite bakpulver i skorna och lämna pulvret i skon några timmar för att dra till sig lukten. Dammsug sedan bort bakpulvret och skorna har blivit luktfria.

Saucony skor online på Footway

Hos Footway hittar du Saucony skor i Sverige. Gör din träning till en livsstil och använd inte bara bekväma, utan även snygga skor. Dessa färgglada skor kommer garanterat att vilja få ut dig ofta i löpspåret för en joggingtur eller promenad. För att du fort ska kunna komma igång har vi snabba leveranser och fri frakt och fria returer på dina beställningar.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

51 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK