Skor

48 träffar

Sperry Topsider, skor med anor

Letar du efter en klassisk sko som kommer att vara modern länge? Se hit! Paul Sperry, grundaren av Sperry Topsider, kan stoltsera med att vara uppfinnaren till seglarskon. Skor från Sperry Topsider är en perfekt blandning av traditionen i seglarskon och dagens mode.

Seglarskon uppfanns av Paul Sperry

En vinterdag i New England år 1935 släppte Paul Sperry ut sin hund för dess dagliga motion. Han märkte då att hunden var anmärkningsvärt stabil, även på en snötäckt, isig väg. En idé föddes. Efter ett flertal försök hade Paul, som var en inbiten hobbyseglare, med hjälp av gummi, rakblad och en sneaker pusslat ihop prototypen till världens första seglarsko.

Ta hand om dina Sperry Topsider-skor

Använd dina Sherry Topprider-skor tillsammans med en klassisk kostym för en avslappnad look. Om du vill ta hand om dem extra mycket, kan du torka av fläckar och liknande efter användning för att hålla färgen fräsch.

Köp skor från Sperry Toprider online på Footway

Med ett par skor från Sperry Topsider bär du innovation och mode på samma gång. Klassiska skor kommer att vara moderna i årtionden framöver. Hos oss på Footway ingår alltid fria returer och 180 dagars öppet köp. Dessutom har vi alltid fri frakt!

Josepe Ciment
FEW LEFT
Joseph ENZ Blue
FEW LEFT
Joseph ENZ Pink
FEW LEFT
Joseph Ciment
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Josepe Jaune Lime
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Josepe Navy
FEW LEFT
Joseph Azur
FEW LEFT
Joseph Blue Jean
FEW LEFT
FEW LEFT
A/O 2-Eye
FEW LEFT
Sida 1 av 1

48 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK