Steve Madden, Skor

108 träffar

Innovativa skor för stilmedvetna konsumenter

Steve Madden skor gör kaxiga skomodeller som andas rock, mod och urban edge. Detta är skor för dig som vill synas i det senaste och för dig som vill ha möjlighet att göra val som verkligen sticker ut från mängden.

Entreprenörsanda och känsla för mode

Steve Madden, amerikansk modedesigner och affärsman, började sin bana i branschen för mer än 20 år sedan med 1000 dollar och skor som han sålde direkt från sin bil. I takt med framgångarna fortsatte Steve att göra det oväntade och numera är överraskningar något vi förknippar med detta märke. Vill man ha det som är nytt och spännande ska man alltid ta en titt på Steve Maddens senaste kollektion. Idag är Steve Madden sko en av de mest namnkunniga aktörerna när det gäller skomode för insatta och stilmedvetna konsumenter. Från början förknippades märket med en oberoende och rockig stil med mycket sex-appeal. Denna laddning har man lyckats bevara även efter det att produktionen skalats upp till dagens höga nivåer.

Sätt trenden med Steve Madden skor

Steve Madden handlar om kaxigt och innovativt skomode när det är som bäst. Företaget är känt för att både kunna avläsa och skapa trender som hjälper oss att uttrycka och utveckla vår individuella stil. Steve Madden Boots och Steve Madden sandaler innebär att du kan bära modeller från detta företag under en slaskig stadspromenad såväl som när du vill skydda dina fötter från den heta sanden på stranden. Du kan välja om du vill låta skorna vara ditt modestatement i en klädsel bestående av gamla favoriter eller om dina skor från Steve Madden ska vara en del av en outfit där varje plagg har hög modegrad.

Modeskor i många material

Även om Steve Madden skor ligger i den absoluta framkanten när det handlar om mode och trender så är det viktiga att de gör skor som håller betydligt längre än en säsong. Dina kan hålla en evighet om du bara ser till att sköta om dem. Företagets designers är kända för att vara väldigt fria i sina val av material. Allt från läder till syntet och oväntade detaljer i metall, glas eller plast kan förekomma. När det gäller deras skor i naturmaterial som är avsedda för daglig användning ska du kosta på dig en och annan förebyggande insmörjning. Festa försiktigt om dina skor från Steve Madden har höga klackar.

Steve Madden skor online på Footway

Vi på Footway ger dig många modeller att välja bland om du letar efter Steve Madden skor i Sverige. Överhuvudtaget har vi mycket stort sortiment av skor för alla medlemmar i familjen. Vi vet vad våra kunder uppskattar och levererar snabbt dina produkter. Du har inte bara fri frakt utan har även fria returer och öppet köp i hela 180 dagar.

Inlägg om Steve Madden
J
Jen -
T
Titti Dahlberg -
Visa fler inlägg
Palmer White
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

108 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK