Skor

169 träffar

L.A.M.B skor för popstjärnor

Gwen Stefani är en världsberömd popsångerska som har en otroligt unik, chic och trendig stil. Tänk om hon hade designat skor... Du behöver inte drömma längre. Här hittar du riktigt tuffa klackskor som stjärnan själv designat. Stilen är modern, chic och samtidigt lite rockig. Hitta dina favoriter redan idag och klä dig som Gwen!

L.A.M.B skor historia och kända modeller

L.A.M.B står för Love Angel Music Baby och är grundat av Gwen Stefani. Företaget har nu över 10 år på nacken och är mer populärt än någonsin. Vad som verkligen skiljer L.A.M.B från andra varumärken är den otroligt personliga stilen. Skorna är en fantastisk mix av rockigt, chict, trendigt och personlighet.

L.A.M.B skor stiltips och skötsel

L.A.M.B skor kan du köpa i många snygga modeller. Materialen som används vid produktionen är äkta skinn och mocka. Ta hand om dina L.A.M.B skor på bästa sätt genom att borsta av och smörja in med lämpliga skovårdsprodukter för skinn. L.A.M.B skor passar utmärkt till både en festklänning men även till jeans.

L.A.M.B skor online på Footway

Du är en superstjärna! Klä dig som du förtjänar i snygga L.A.M.B skor. Hos oss på Footway kan du välja bland många läckra och unika skomodeller. Vi bjuder som vanligt på frakten. Om du behöver byta något behöver du inte oroa dig. Hos Footway får du fria returer och du har alltid 180 dagars öppet köp.

Palmer White
FÅ KVAR
Kokomoan
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

169 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK