Skor

189 träffar

Skor för festens drottning

Det råder ingen tvekan om att Iron Fist skor är för den som inte är rädd för att synas. Individualitet och en näve punk blandas till den konst som Iron fist står för.

Från bakluckan till världen

Iron Fist sko började sin historia i en bil i Kalifornien. Skaparna Travis Andersen och Mike van Senus kände att det inte fanns tillräckliga alternativ i modevärlden inom skateboard, äventyrssport och punk. De tog saken i egna händer och Iron Fist Clothing föddes år 2001. Mike och Travis sålde sina kläder och skor från bakluckan på bilen, varje plagg och sko som ett konstverk med unik design. Snart gick ryktet om märket och Iron Fist började växa till sig. Nu har märket spritt ut sig i världen och blivit älskat av många medan det behåller samma stil och fokus på äventyr och attityd.

Iron Fist skor har attityd

Om du är ute efter skor som kan matcha din starka personlighet så är Iron fist något för dig. Alla skor är designade in i minsta detalj för att representera och personifiera. Det är rockigt och unikt, och om du vill att dina skor ska bli festens samtalsämne så är det lätt gjort med ett par Iron Fist klackskor. Iron Fist Lolita Love har den säregna stil som bara är till för äventyrare och partydrottningar. Över hundra andra modeller trängs på Footway; alla som ett graffitikonstverk med sin egen prägel. Koordinera med en nypa action och en stor skopa individualitet.

Ta hand om detaljerna

Höga klackar som Iron Fist skor ofta bjuder på kan innebära onda fötter. Lägg i en sula i tån för att undvika det. Skor i syntet behöver inte impregneras, men det behövs om dina skor är gjorda av skinn, mocka eller nubuck. Detta görs för att skydda mot fukt och smuts. Även textilskor kan impregneras, men tvätta dem inte i tvättmaskin utan att kontrollera först om det är möjligt. Lim riskerar att släppa och om det finns paljetter på skorna ska dessa hanteras varsamt. Det är bäst att tänka på att inte slänga skorna ifrån sig alltför oförsiktigt, för att vara säker på att detaljer håller så länge som möjligt.

Iron Fist skor online på Footway

Hitta dina nya Iron Fist skor billigt hos Footway. Även om du inte känner dig hundra procent säker på att du har hittat dina drömskor kan du lugnt köpa hem ett par för att se närmare på dem. Vi erbjuder nämligen 180 dagars öppet köp vilket gör att du i lugn och ro kan prova dem. Det är både fri frakt och retur, och vi levererar alltid snabbt dina skor.

Palmer White
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Nylon White
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

189 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK