Designkollektivet STHLM DG

Då STHLM DG har många olika designers är chansen stor att du hittar något som passar just dig. Snygga partypumps, coola boots eller en praktisk vardagssko? STHLM DG designar skor för alla!

Skor från STHLM DG – moderna klassiker

STHLM DG är designkollektivet som står för tidlös men samtidigt cool skandinavisk design. Hantverk och rena material står i fokus. Med dessa genomtänkta riktlinjer, i kombination med stor kunskap och kreativa idéer, skapar STHLM DG unika skor med en tydlig skandinavisk touch.

Skor för medvetna kvinnor

Behöver du ett par sommarskor med korkplatå till den blommiga midsommarklänningen? Eller kanske ett par djupröda pumps till jul- eller nyårsfesten? Eller letar du efter ett par klassiska boots som tar dig genom staden? Oavsett vad du är ute efter, så har sthlm dg ett par skor för dig. Förvara dem gärna med skoblock, så håller de formen längre.

Skor från STHLM DG på Footway

Passa på att införskaffa ett par snygga, moderiktiga och välgjorda skor från STHLM DG hos oss på Footway! Hos oss får du alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp. Väldigt praktiskt om du till exempel vill byta storlek.

Sthlm dg skor online

|

Sida 1 av 2

Få kvar
822268-04
Köp
Få kvar
891386-05
Köp
Få kvar
Pump
Köp
Få kvar
Sandal
Köp
Få kvar
891128-05
Köp
Få kvar
Boat shoe
Köp
Få kvar
Sandal
Köp
Få kvar
Low Boots
Köp
Få kvar
822759-05
Köp
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×