Stonz, Skor

9 träffar

Stonz

Om du är en naturälskare kommer du att vilja dela dina intressen med barnen. Vad kan vara bättre än att vandra eller bege sig ut på andra friluftsäventyr med de små? Det ger dem härliga minnen för livet, samtidigt som ni njuter av att umgås!

För att kunna njuta av naturen behöver barnen rätt skydd och rätt skor – precis som de vuxna. I själva verket behöver de ännu bättre skydd. Det hade Lisa Will i åtanke när hon grundade Stonz år 2004. Baserat på hennes vision skapar de skor som skyddar små fötter bekvämt och säkert under alla deras äventyr och påhitt.

Vad är det som skiljer Stonz från mängden?

För Stonz ligger fokus på skyddande och bekväma skor för de små, och de har studerat ämnet i minsta detalj för att hitta vad som passar bäst för små fötter. All den kunskapen har de sedan använt för att skapa sina kollektioner.

Teamet på Stonz jobbar ständigt på nya innovativa idéer och tekniker för att göra barnen så bekväma och glada som möjligt när de är ute och leker eller på äventyr i naturen. De har även smarta vantar som inte har tummar. Varför? Jo, för att barn inte behöver tummarna när det är riktigt kallt ute. De har även regnstövlar som tillverkas av flexibelt naturligt gummi av hög kvalitet, och mycket mer. Det här är ett märke som jobbar konstant för att se till att barnen är nöjda, glada – och har torra fötter.

Stonz enorma kollektion av skor

Hos Stonz hittar du ett stort utbud av skor för alla lägen och väder, plus smarta vantar för att hålla de små händerna varma och gosiga. Hos dem kan du välja och vraka bland:

Infant Booties – Bekväma och mysiga babyskor för höst, vinter och vår.

Toddler Booties – Bekväma skor för småbarn som passar för höst, vinter och vår.

Infant Mittz – 100% vattentäta vantar som håller de minsta händerna varma.

Youth Mittz – 100% vattentäta vantar för barnen.

Rain Boots – Regnstövlar tillverkade i 100% naturligt gummi med foder i skön bomull.

Winter Scout Boots – Tåliga och lätta skor som skyddar mot kylan.

Winter Trek Boots – Glidfria och lätta skor som passar perfekt för vandring och som skyddar även mot riktigt kalla temperaturer.

Bootie Linerz – Foder som passar alla Stonz Booties och som ger extra värme.

Rain Boot Linerz – Foder som passar regnstövlarna och värmer fötterna när det regnar.

Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK