Stövlar & Stövletter

2 340 träffar

Stövla loss med oss

Långa, korta, breda eller slanka? Stövlar kommer i en rad olika typer. Vi är lika förtjusta i stövlar som skor här på Footway och våra vassa inköpare jobbar skorna av sig för att du ska hitta dina favoritstövlar. Här finns damstövlar, herrstövlar, barnstövlar, vinterstövlar, gummistövlar, läderstövlar och mycket annat. Ett par fina stövlar är inte bara snygga utan även praktiska och varma. Perfekt för den där långa promenaden på svala höstkvällar. På Footway hittar du de senaste stövlarna, 2017 gäller långa stövlar så var inte rädd för att leta upp de längsta stövlarna och ta dig an höstvädret snyggare än någonsin.

Stövlar för tjejer och killar

Med ett par långa läderstövlar lyfter damerna hela stilen enkelt – och det passar perfekt till höstens alla snygga plagg. Våra mest populära damstövlar kommer från Johnny Bulls, Primeboots och och Wildflower. Du hittar stövlar med och utan klack i gummi, läder och massa annat. Ett par snygga stövlar är givna i herrgarderoben och sanslöst snygga till ett par mörkare jeans. Matcha med en läcker rock eller parkas. Stöveln har länge varit ett modeplagg för män, om man ska ta kan man räkna från 1600-talet (för damer blev stövlar först ett modeplagg på 1920-talet) men det var på 1960-talet som stövlarna blev riktigt trendiga. På herravdelningen hittar du allt från riktigt rejäla fritidsstövlar, boots, läderstövlar, fodrade vinterstövlar och mycket annat. Gör din höstoutfit komplett med ett par fina stövlar och stå pall mot allt vad hösten och vintern slänger mot dig.

Stövlar för barn

Stövlar är på många viss det ultimata barnplagget, som gjorda för vilda äventyr på både is, snö, på grus och gräs, i sol, vind och vatten. På Footway finns många modeller och märken. Våra mest populära märken är Viking, Sorel och Superfit men du hittar också effektivt skyddande stövlar från Pax, Wildflower och Gulliver. Det finns även barnstövlar från Timberland och en herrans massa andra märken. Allt för att barnen ska vara väl förberedda inför kojbyggen i höstskogen, iglolekar i vinter eller fisketurer om sommaren. Stövlar blir barnens bästa vän tack vare precis det: minimerar alla eventuella hinder för lek och skoj.

Tacka trenderna och stövlarna för att ett av våra favoritplagg letat sig upp till toppen av mode och bränn av några roliga höstdanser i dina nya stövlar!

Andria Patent
FÅ KVAR
Sida 1 av 40

2340 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK