Viking Gummistövlar

85 träffar

Om företaget som tillverkar Viking gummistövlar

Viking grundades 1920, alltså för 98 år sedan. Den första produkten som Viking tillverkade var gummigaloscher som skyddade läderskor. Vid 1934, var Viking en av de största fabrikerna i Norge med en effektiv produktionslinje som nu tillverkade mycket mer än bara galoscher. År 1970, behövde företaget förnya sig och introducerade deras första par med gummistövlar för barn.Det var 1972 som de introducerade deras signaturfoder GORE-TEX®. Anledningen till att GORE-TEX® helt ändrade om spelplanen för Viking var för att det andades, var vattentätt, lätt och kunde användas i alla typer av väder och miljöer. Det gjorde Viking gummistövlar unika och bekväma att bära året runt. Viking gummistövlar blev så populära efter introduktionen av GORE-TEX® att de vid 2006 sålde mer än 2 miljoner par om året.

Olika modeller av Viking gummistövlar

Med åren har det funnits många olika modeller med Viking gummistövlar, beroende på terräng och miljö. Viking jaktgummistövlar har används i de nordiska länderna i mer än 90 år nu och har klarat att stå sig genom tiderna. Jaktstövlarna andas och är flexibla vilket gör dem populära bland de som uppskattar en god jakt. Med åren har Viking jaktgummistövlar uppdaterats med den senaste tekniken. Nu kommer de i många olika färger och finns för män, kvinnor och barn.Viking tillverkar även vandringsgummistövlar som har blivit nästan lika populära som jaktstövlarna. Med komfort som andas och en flexibel sula är dessa gummistövlar vattentåliga, svettavledande och klarar alla väder.Viking gör även stadsgummistövlar för dig som tycker om att gå runt i stan när det är kallt, regnigt och snöigt. Stövlarna är snygga och bekväma, vilket gör att de passar utmärkt att användas varje dag.Alla Viking gummistövlar kommer med en extra greppstark sula vilket innebär att risken att du halkar minskar drastiskt, oavsett terräng.

Varför köpa gummistövlar

Vare sig du är på jakt efter stövlar att ha när det regnar eller stövlar att ha när det snöar, är gummistövlar det perfekta valet. De är vattentäta, tåliga och bekväma. Med de framsteg som gjorts inom materialen för skotillverkning, har gummistövlar blivit ännu mer populärt som vardagsskor. De klarar även att stå emot tidens prövningar, och ser nya ut år efter år, är mycket slitstarka och behöver minimalt med underhåll.

Stylingguide för gummistövlar

Förr i tiden var gummistövlar bara arbetsstövlar. Men med de framsteg som gjorts inom tekniken på senare år, har gummistövlar blivit allt vanligare. Inte nog med att de är praktiska och bekväma, de är även snygga och ger det där lilla extra till din outfit. Utbudet av färger, mönster och stilar är oändligt. Oavsett vilka du väljer, kommer de alltid vara ditt förstahandsval i extremt väder. Matcha ett par mörka gummistövlar med svarta långbyxor för en dag på kontoret eller med jeans på helgen. Stövlarna finns i olika höjder, välj ett par ankelstövlar för ganska varma men regniga dagar och bär med en knälång kjol. Se till att du har längre gummistövlar när du har smala byxben så att du bekvämt kan stoppa ner dem i stövlarna.

Köp Viking gummistövlar online på Footway

På Footway, har vi gott om Viking gummistövlar att välja mellan. Vare sig det är för män, kvinnor eller barn kan du garanterat hitta något som du kommer gilla. När du handlar från Footway, är du garanterad att du får äkta Viking gummistövlar. Så handla tryggt från oss – vi levererar det bästa till dig. På Footway vill vi att du ska njuta av din shoppingupplevelse och ha kul under tiden. Frågor? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Seilas Olive
FÅ KVAR
Alv Fuchsia
FÅ KVAR
Seilas Yellow
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

85 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK