Högklackad Stövel

168 träffar
Genom åren har stövlarna ökat i popularitet – inte minstklackstövlar. Här har vi samlat över 200 par snygga högklackade stövlar. Detsenaste året har höga stövlar fått ännu mer uppmärksamhet tack vare detbohemiska, trendiga modet som svept över världen. Trendiga eller inte, ett parhögklackade stövlar fungerar alltid – de är nämligen tidlösa.

Med hjälp av de stilrena klackarna blir högklackade stövlar bland det mestkvinnliga du kan bära. Högklackat är alltid sensuellt snyggt, om du slänger medett rejält hög skaft blir de ännu mer distinkta.

Matcha dina högklackadestövlar

Eftersom de höga klackstövlarna ger en genuint kvinnliglook kan du antingen spä på den ännu mer, eller skala av den med mer neutralaplagg. Om du väljer att satsa på en mer feminin look är en lång, enkel gråklänning eller en snygg tunika ett givet val, eller kanske en kofta? 

Om du är på jakt efter något mer neutralt är en snygg, mönstrad skjortaperfekt. Det senaste året har präglats av en snygg bohemisk look, så enskogshuggarskjorta eller andra mönstrade skjorta spelar in i allt det perfekt.Svarta stövlar trivs bra i sällskap med randiga plagg – en lång, clean t-tröjai med svarta och vita ränder blir kanon. 

Vankas det fest? En svart, tight knälånga klänning gör dig snyggast på partyt.Om du föredrar kortare plagg kanske en läcker topp är ditt val? Högklackadestövlar gör sig också bra ihop med en stilren, svart, kort kjol – det högaskaftet ger hela outfiten en välbalanserad känsla.

Populära stövlar

Över 200 par med högklackade stövlar gör såklart att detfinns hel del härligt att välja bland. 

Primeboots har hängt med ända sedan 1800-talet och härstammar från spanskaValverdena del Calzado. Deras snygga stövlar tillverkas i slitstarkt läder ochgör dig redo för festen såväl som vardagen – kom ihåg att vårda dina stövlar såblir de lite lika tilltygade av den skandinaviska vintern. 

Från Spanien kommer även Art, vars stövlar formas av storstädernas livfullauttryck. En detalj vi är särskilt förtjusta i är den röda ligga logotypen somdiskret utmärker stövlarna. 

Ett annat märke som gör succé bland våra högklackade stövlar är danska Ecco,som bildades på 1960-talet. Märket har bland annat ett så kallat kreativt labdär man samlar inspirationsrika krafter i former av designers, marknadsförare,tekniker och produktionsledare för att skapa nya vägar för Ecco att nå ochhänföra sin publik. Likt Primeboots tillverkas många av märkets snygga modelleri härdat läder. 

Oavsett vad du gillar hoppas vi att du ska hitta vad du söker här på Footway.När du gjort det har vi alltid blixsnabb leverans, 180 dagars öppet köp, frifrakt och fria returer.

 

Sida 1 av 3

168 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×