El Naturalista Kids, Varmfodrade höga stövlar

1 träffar

El Naturalista Kids

El Naturalista Kids skapades för alla speciella, glada och fantasifulla människor likaväl som globetrotters med en osläckbar törst för äventyr! En typisk Naturalista Kids bärare känns igen på den självsäkerhet som märket vill förmedla, och den orädsla som gnistrar i ögonen. För alla barn med en högt driven upptäckarlust och spring i benen, är dessa skor det självklara valet. Med naturliga materialval samt sköna och enkla designlösningar, kommer dessa skor snabbt att bli favoriterna i skohyllan. Ett märke som får en att vilja upptäcka mer av världen, och kollektionen!

Naturen först med El Naturalista Kids

Märket El Naturalista Kids skapades i Spanien, närmare bestämt i La Rioja år 1998, som en del av en grupp med mer än 30 års erfarenhet i skotillverkning. Med en internationell strävan och dedikation till att skapa högkvalitativa skor med inspiration från naturen, berikad med olika kulturer har märket vuxit till en storsäljare, och är uppskattat för deras hållbarhetstänk. Märket försöker alltid att förbättra sina processer för att göra dem kompatibla med miljöbehoven. Så få skadliga ämnen som möjligt används i produktionen, och forskningen pågår ständigt för att hitta nya mer hållbara produktionsmetoder. Märket skänker kontinuerligt pengar till olika hållbarhetsprojekt och forskning för att se till att världen ska bli lite bättre för alla, inte minst för barnen!

El Naturalista Kids skor är ett naturligt val

El Naturalista Kids skapar bekväma skor som får dig att vilja ge dig ut på nya äventyr. Kollektionen riktar sig till kvinnor och barn, och du hittar allt från slående sköna sandaler till fantastiska läderstövlar. Med naturliga materialval och sköna dämpade färger, är dessa skor verkligen något för den som letar efter sköna och användbara skor. Kombinera märkets superfina sneakers med dina favoritjeans, en top och en schysst kavaj för en stilfull, avslappnad vardagsstil, eller varför inte klä barnen i ett par sköna shorts och sweatshirt för en sval försommarlook? Ett naturligt val helt enkelt, för alla livsnjutare med ett utpräglat hållbarhetstänk.

El Naturalista Kids online på Footway

Med fantastiska 180 dagars öppet köp kan du shoppa loss på Footway och klicka hem dins El Naturalista Kids skor för att ge dig ut på äventyr med kidsen! Har du frågor om storlekar? Kontakta vår kundsupport som hjälper dig vidare med detta! Det ska vara lätt att shoppa på Footway, så därför har vi även alltid fri frakt och fria returer.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK