Strawberry Shortcake Skor Online

0 träffar

Strawberry Shortcake

Psssst! Har du träffat Strawberry Shortcake? Hon bor med sina vänner i Berry Bitty City, en underbar värld under bladen i en bärodling. Där ger de sig ut på fantastiska äventyr. Här kan du hitta hennes ballerinor och andra skor!

Strawberry Short Cake som kort, serie och film

Strawberry Shortcake blev populär i Amerika på åttiotalet och dök från början upp på födelsedagskort och i liknande sammanhang. Efter en lugnare tid för Strawberry Shortcake på nittiotalet blev hon åter aktuell 2003. Nu har både en tv-serie och en film släppts.

Skor som passar lekande barn

Strawberry Shortcakes bekväma skor passar till barn som både vill vara fina och kunna leka länge. Skornas smidiga kardborreband gör att det är lätt att ta av och på dem själv. Spola gärna av regnstövlarna när du lekt i leran, då är de fina på nolltid igen!

Strawberry Shortcake-skor på Footway

Det bästa med skor från Strawberry Shortcake är att de både är praktiska och fina. Köp dina Strawberry Shortcakeskor hos Footway, så kan ni lugnt prova ut skorna hemma. Behöver ni byta storlek är det inga problem. Vi har snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK