Swear London Skor Online

1 träffar

SWEAR London - kultmärke för musikscenen

Med ett par skor från SWEAR är du verkligen i gott sällskap. Mången rockartist har sedan starten 2001 burit några av SWEARs coola dojjor. Med en ikonisk stil som kännetecken förstår vi lätt varför. Siluetterna kännetecknas av en lekfullhet som flirtar med klassisk design.

SWEAR - en framgångssaga

När band som The Strokes, White Stripes och svenska The Hives började bära SWEAR Londons modell ”The DEAN” var succén ett faktum. Den spetsiga skinnskon med gummisula spreds världen över och 1 miljon sålda skor senare har detta märke blivit synonymt med musikkulturen.

En sko som passar såväl rockern som kostymnissen

Ett par skor från SWEAR London kombineras såklart allra bäst med ett par tajta svarta jeans och en rockig frisyr, men de fungerar nästan lika bra för dig som är stilmedveten i kostym hela dagen och vill ha något mer innovativt än vanliga skor. Vårda gärna dina skinnskor från SWEAR med en conditioner, så håller de sig fina längre.

Skor från SWEAR London på Footway

Köper du ett par skor fån SWEAR, så gör du verkligen en investering. Det här är kreativa skor som kommer att hålla länge stilmässigt. Du köper dem hos Footway med snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Swear London
M
Micahel -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK